Er mag steeds iets meer, de kantine kan bijvoorbeeld weer open

Met kleine stapjes is er ook voor sportverenigingen steeds meer mogelijk. Zo hoeft niemand meer afstand van elkaar te houden tijdens het trainen, voor en na de training moet iedereen van 18 jaar en ouder wel de afstand bewaren.

Ook de kantine mag weer open. Aanstaande zaterdag gaan we dit testen d.m.v. een ‘Pizzaparty’ mogelijk gemaakt door Domino’s met alle vaste vrijwilligers van het afgelopen seizoen (trainers en commissies). Ondanks het het officiële seizoen ten einde is, zijn er nog wel momenten om naar de club te komen en hier gebruik van te maken. Zo is er de komende weken elke dinsdag zomertraining. Tijdens de zomertrainingen zal de bar geopend zijn. Ook wordt er gekeken om enkele zaterdagen de kantine in de middag/vroege avond te openen zodat er een balletje kan worden geschoten maar ook een drankje worden verorberd.
Let op: er kan alleen met PIN worden betaald, de keuken blijft gesloten (dus geen tosti’s en patat) en de consumpties dienen buiten te worden genuttigd.

Laten we met z’n alle hopen dat het op deze manier goed blijft gaan en we in augustus misschien gewoon weer competitie mogen gaan spelen.

De volgende 2 protocollen gaan in vanaf morgen 1 juli. Er zijn een aantal wijzigingen dus lees het bestand goed door. Zoals je zult begrijpen wordt het aantal regels steeds minder en de regels die er nog zijn een stukje soepeler. Houdt wel in dat iedereen zich aan de enkele geldende regels dient te houden! Alleen op die manier kunnen we met z’n allen veilig sporten en gebruik maken van de horeca.

De actuele protocollen

Namens het bestuur,

Fabian Middelweerd