Hoofdsponsor gezocht!

Zoekt u als bedrijf naar meer naamsbekendheid door middel van sponsoring? Zoek dan niet verder en bekijk wat wij als Houtense korfbalvereniging voor u kunnen betekenen!

Onze gezellige korfbalvereniging Victum uit Houten is  op zoek naar een hoofdsponsor. Wij zijn een groeiende vereniging die inmiddels ruim 350 actieve leden telt. Op ons moderne sportcomplex beschikken wij over diverse kunstgrasvelden en een eigen kantine. Met deze velden, de direct aangrenzende sporthal en de centrale ligging in Nederland beschikt Victum over één van de beter uitgeruste korfbalvoorzieningen van Nederland.

Sportief gezien heeft Victum zijn strepen al aardig verdiend. Zowel het eerste als het tweede team hebben  zich stevig gepositioneerd in de hogere landelijke klasses. In elke leeftijdscategorie zijn er gemengde teams die uitkomen in de landelijke klasses of op regionaal niveau. De doelstelling van de vereniging is om sportbeoefening voor iedereen op elk niveau mogelijk te maken. Zo is Victum met jong en oud, met jongens en meisjes, vertegenwoordigd in competities op diverse niveaus en is er een G-team actief (leden met een lichamelijke/verstandelijke beperking). 

Als hoofdsponsor pronkt uw bedrijfsnaam/logo op de kleding van onze selectie die uitkomt in de landelijke wedstrijdcompetitie. Maar er is meer!

Verder heeft u als hoofdsponsor de mogelijkheden tot:
– Een naams verbinding, onze club gaat dan verder door het leven als “KV Victum <uw bedrijf>”
– Reclamebord(en) langs het veld waar wekelijks honderden spelers en publiek voorbij komen
– Reclamebord(en) in de sporthal tijdens het druk bezochte zaalseizoen
– Naams verbinding aan toernooien zoals het openingstoernooi waar jaarlijks rond de 50 externe ploegen aan mee doen
– Een vlag met uw logo op onze locatie
– Een reclamebord in de kantine
– Uw logo/reclame permanent op de website, met een link naar uw eigen website
– Uw bedrijfsnaam/logo bedrukt op de wedstrijdkorven
– De mogelijkheid tot het tonen van advertenties op het informatiescherm in de kantine
– De mogelijkheid tot het tonen van advertenties in onze wekelijks verstuurde nieuwsbrief (naar onze leden)

Lijkt het uw bedrijf interessant  om met Victum in zee te gaan? Neemt u dan voor meer informatie contact op met Fabian Middelweerd van het bestuur via prc@victum.nl.