Menu

Belangrijk: Contributie met ruim €20,- per seizoen verhoogd?

Home - Belangrijk: Contributie met ruim €20,- per seizoen verhoogd?

Het korfbalseizoen is nu ongeveer 6 weken onderweg. Ik heb al eerder een oproep gedaan om zuiniger met het materiaal om te gaan maar helaas is deze boodschap nog niet bij iedereen doorgekomen… Het materiaalhok zag er vanochtend zo uit:

Aan het begin van het seizoen zijn alle kapotte korven afgevoerd en nieuwe korven aangeschaft. We zijn inmiddels 6 weken verder en er zijn maar liefst 7 korven (à €84,95 per stuk) die niet meer goed genoeg zijn om te gebruiken omdat deze aan de binnenkant zijn gescheurd. Dit komt doordat bij het neerhalen van de korf, deze hard op het kunstgras valt. De oplossing is zo simpel: zet een paal neer/ruim een paal op met twee personen zodat het gewicht kan worden opgevangen.

Verder stonden maar liefst 7 ballenkluisjes open. Ik heb alle ballen weer terug gedaan in de kluisjes waar deze horen. Alleen de C1, D1 en alle E-teams hadden nog hun eigen ballen nog in het kluisje zitten. Alle andere teams hadden verschillende ballen in hun kluis! Totale opbrengst: 4 ballen kwijt (à €41,95 per stuk).

Even een simpele rekensom:
In de afgelopen 6 weken is er een schade van 7 korven (totaal €594,65) en 4 ballen (totaal €167,80). Dat komt neer op €742,65 in 6 weken. Een seizoen duurt ongeveer 42 weken. Als we deze lijn doorzetten hebben we einde van het seizoen een schadepost van €5205,55! Als we dit bedrag over de 260 spelende leden moeten gaan verdelen zal dit inhouden dat iedereen ruim €20-, per seizoen meer zal moeten betalen om al het kapotte materiaal te kunnen vervangen.

Het lijkt mij dat niemand hier vrolijk van gaat worden. Laten we daarom met z’n allen proberen om netjes met de materialen om te gaan zodat we het geld kunnen besteden aan andere verbeteringen en leuke zaken binnen de vereniging!

Namens het bestuur,
Fabian Middelweerd

Niet gevonden wat je zocht?