Menu

Corona virus update

13-04-2020


KNKV-update en mededeling vanuit het bestuur

Bericht vanuit het KNKV:
De additionele maatregelen, die het kabinet 23 maart aangekondigd heeft in de strijd tegen het coronavirus, hebben de volgende gevolgen voor onze korfbalcompetitie en -evenementen:

Oproep: sluit deuren tot 1 juni
Het KNKV roept alle korfbalverenigingen op om de deuren gesloten te houden tot 1 juni en last zelf tot die tijd alle KNKV-bijeenkomsten en bezoeken aan verenigingen af.

Afgelasting (tweede helft) veldcompetitie
Alle geplande wedstrijden in (het tweede deel van) de veldcompetitie worden dit seizoen afgelast, evenals alle toernooien en evenementen, behorend bij de veldcompetitie. Over de afwikkeling van de veldcompetitie – dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling  – besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april, dezelfde einddatum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie.

Vanuit het bestuur:
Overeenkomstig met alle maatregelen zullen er bij Victum tot en met 1 juni geen activiteiten plaatsvinden. Zoals in bovenstaand bericht benoemd komt de veldcompetitie te vervallen. Het bestuur gaat in overleg over hoe om te gaan met de situatie en wat te doen in de periode na 1 juni. Wij houden jullie op de hoogte.

Heeft u vragen richting het bestuur? Stuur dan een mail naar secretaris@victum.nl

Voor meer info verwijzen wij naar de onderstaande site’s:

Gemeente Houten Live Blog corona virus Covid-19 

RIVMRIVM Corona Virus Covid-19 website

Rijksoverheid: Rijksoverheid Corona virus informatie website

KNKV : KNKV nieuws Corona Virus Covid-19 updates

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on print

Lees hier meer nieuws

Scroll naar top