Menu

Update Coronamaatregelen op onze accomodatie

Het einde van de zomervakantie komt in zicht. De eerste teams zijn deze week al begonnen met trainen, de overige teams volgen volgende week. Aanstaande en volgende week zaterdag zullen er oefenwedstrijden worden gehouden op ons terrein. Vanaf zaterdag 5 september zal  de competitie weer starten. We nog steeds te maken met Corona en de daarbij horende verscherpte maatregelen. Als bestuur willen we  dan ook een beroep doen op jullie gezonde verstand en je te houden aan de landelijke en Victum richtlijnen.

Kom je als speler, vrijwilliger, supporter terug uit een regio waar code oranje dan wel rood geldt? Ga dan 10 dagen in quarantaine! Dit doe je niet alleen voor jezelf maar vooral ook om je medespelers en overige leden te beschermen. Besluit je niet in thuis-quarantaine te gaan dan vragen we je dringend om in ieder geval de accommodatie niet te betreden en andere leden te mijden. Deze quarantaineplicht geldt niet voor leden van 4 tot en met 12 jaar, die geen aan corona gerelateerde klachten hebben.

Voor de start van dit seizoen hebben wij ons eigen protocol  ook weer geüpdatet. Hier staan onder andere de regels in vermeld over: het gebruik van mondkapjes in de auto, hoe we omgaan met de kantine en het gebruik van de kleedkamers. bekijk hier het actuele Victum-protocol.

Het KNKV heeft de vragen en antwoorden, die met het oog op de aankomende (oefen)wedstrijden en veldcompetitie relevant zijn voor korfbalverenigingen, gepubliceerd op deze pagina.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u contact opnemen met de algemeen Corona-coördinator Fabian Middelweerd 06-15492055 (bij voorkeur via whatss app)

Namens het bestuur,

Fabian Middelweerd

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on print

Lees hier meer nieuws

Scroll naar top