Menu

Programma jubileumbezigheden 25 januari

Komende zaterdag (25 januari) is het zover: de eerste thuiswedstrijd van Victum 1 en 2 in 2020! Een mooie gelegenheid om dit jubileumjaar, waarin Victum 40 jaar bestaat, glans te geven. Eerder werd er al globaal gemeld wat er op het programma staat, nu nog een keer voor de extra duidelijkheid:

Vanaf 17:00 uur staat het eten, overheerlijke nasi met saté, gratis klaar voor iedereen die een mailtje heeft gestuurd naar victum40jaar@gmail.com. Een maaltijd is €2,50 als je je niet hebt opgegeven (als er nog eten beschikbaar is!). Gelukkig heeft al een hele hoop mensen zich aangemeld. Ook leuk om te zien dat hele gezinnen met (jonge) kinderen zich aanmelden! Het samen eten is natuurlijk ook voor ouders met kinderen lekker en gezellig.

De wedstrijd van Victum 2 tegen Spirit 2 begint om 18:15 uur. Voor ons tweede een belangrijke wedstrijd om bovenin mee te blijven doen! Aansluitend, om 19:30, speelt Victum 1 tegen Spirit 1. Victum kan bij een overwinning op 5 punten afstand komen van de degradatieplekken, terwijl er dan nog maar de helft van de competitiewedstrijden gespeeld zijn!

Na afloop van de wedstrijden zal er een borrel plaatsvinden in de prachtig versierde kantine van Victum. Er is zelfs voor iedereen een gratis glaasje feestelijke prosecco (alcoholvrij, voor de liefhebbers). De kantine biedt verder ook een flink assortiment aan hapjes en drankjes. Tijdens deze borrel genoeg mogelijkheden om bij te praten met leden, oud-leden en anderen! Het zou ontzettend leuk zijn als er zo veel mogelijk mensen deze avond blijven borrelen.

We hopen zoveel mogelijk mensen te zien op 25 januari, voor, tijdens en na de wedstrijden van Victum 1 en 2! Iedereen is welkom. Ken je leden, oud-leden, sponsors, ouders, vrienden van vrienden, en anderen die iets met Victum te maken hebben, nodig ze uit en neem ze mee!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on print

Lees hier meer nieuws

Scroll naar top