Menu

4 ploegen kampioen in 1e helft veldcompetitie

Afgelopen zaterdag is het 4 ploegen gelukt om kampioen te worden. Helaas mochten er bij de thuiswedstrijden geen ouders bij zijn en bij de uitwedstrijden alleen een paar noodzakelijke chauffeurs. Daarom deze keer geen uitreiking van bloemen maar een cadeaupakket met wat lekkers voor de ploeg. Alle  ploegen die in de “breedte “ competitie zijn ingedeeld spelen een aparte najaars en voorjaarscompetitie. In het wedstrijdkorfbal waarin bijv onze selectie (1e en 2e team , A1 etc. spelen ) speelt wordt een doorlopende veldcompetitie gespeeld  die in het voorjaar dus verder gaat.
Ook de D2, C3, B3 en S6 hadden kans om kampioen te worden, dit is helaas niet gelukt.
Ons 1e team won ook afgelopen zaterdag weer en staat nu op de eerste plaats ! Hun competitie loopt dus (hopelijk) volgend voorjaar door.

Inmiddels is net bekend geworden dat er in ieder geval de eerste 4 weken geen competitiewedstrijden gespeeld gaan worden. Alleen de jeugd t/m 18 jaar mag nog trainen.  Deze periode kan natuurlijk langer worden. Vandaag heeft het KNKV overleg met NOC/NSF. Daarna verschijnt er vandaag of morgen een communiqué. Het bestuur wacht dat even af.

Namens het bestuur, Ank Versteeg, voorzitter.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on print

Lees hier meer nieuws

Scroll naar top