Bericht van het bestuur

Spetterend begin van 1e dag van de veldcompetitie 2019-2020 (zaterdag 7 september j.l.) met veel activiteiten:

Uitdelen boekjes Grote Club Actieloterij

vanaf 8.00 uur kregen de spelers van ieder F,E,D en C teams vast het lotenboekje. Vanaf aanstaande zaterdag mogen zij langs de deuren om zoveel mogelijk loten te verkopen. Ieder kind dat 10 loten of meer verkoopt krijgt een cadeaubon van de Read shop (die zowel in Oude Dorp als op Castellum zit). Is je boekje vol en wil je nog meer verkopen? Dan staan er nog lege boekjes in de bestuurskamer, links om de hoek, bovenste linker postvakje : je mag een boekje pakken, zet je naam en team erop en verkoop verder! Ook zitten er dit jaar voor het eerst kaartjes bij die je door de bus kan gooien als iemand niet thuis is; als je daar je naam en Victum op zet, kan iemand zelf inloggen en op jouw naam een of meerdere loten kopen. Alle informatie staat verder op het briefje dat achter op het lotenboekje zit.

Heel veel succes met verkopen, we hopen op een record opbrengst!

Start 1e kangoeroetraining van 9.00 tot 10.00 met maar liefst 15 kangoeroes! 

Omdat Victum volgend jaar 40 jaar bestaat hebben we een aantal dingen bedacht om dit te vieren: de eerste actie is het feit dat kangoeroes in ons 40e jaar een jaar lang gratis kangoeroe lid kunnen worden. Zij kunnen dan op zaterdag een uurtje met de kangoeroes meedoen. Er waren meteen 15 kangoeroes, die allemaal enthousiast meededen. We zijn benieuwd of er de komende weken nog meer kangoeroes bij komen, op 25 september hebben we bijvoorbeeld nog de grote kangoeroedag op het Victumveld waar 500 kinderen van groep 1-2 van basisscholen uit Houten komen. En er werd reklame gemaakt voor de Victum kangoeroes op de….

Activiteitenmarkt op het Rond

 

ondertussen waren andere ouders bezig de kraam en materialen (korfbalpaal, 2 kangoeroepalen met grote manden, heel veel promotiemateriaal, paarse druiven en paarse spekjes etc.) in te richten. Het zag er heel professioneel uit en ouders waren de hele dag enthousiast bezig Victum te promoten! Af en toe even een forse bui, maar veel Houtenaren die langs kwamen weten nu dat er een korfbalvereniging in Houten is. Vaak levert dat ook later in het jaar nog leden op. Fijn dat enkele ouders, net als vorig jaar, deze dag hebben georganiseerd!

Ondertussen was om 8.00 uur de eerste ploeg vertrokken naar een uitwedstrijd en startten om 9.00 de thuiswedstrijden. Veel kinderen en later op de dag ook volwassenen hebben weer heerlijk gekorfbald, ook coaches en scheidsrechters waren weer actief. Leuk is dat onze selectie, 1 en 2, hun eerste uitwedstrijd hebben gewonnenJ

En de kantine was extra druk: zowel zaterdag tot laat in de avond als ook de hele zondag van 9.30 tot 20.30 open: de badminton had hele weekend een toernooi, en ons gevraagd om de kantine te openen. Dat is met de inzet van verschillende vrijwilligers gelukt (dank aan iedereen die heeft meegeholpen!). De badmintonvereniging was heel erg blij dat alle spelers van het toernooi 2 dagen lang bij ons in de kantine terecht konden voor drinken en eten en frituur. En voor Victum zijn dat weer extra inkomsten.

Een druk weekend, waar we tevreden op terugkijken.

Namens het bestuur, Ank Versteeg, voorzitter.

p.s. Het bestuur vergadert in de maand september op dinsdag 17 september. Vanaf oktober in principe weer iedere 1e dinsdag van de maand. Mocht u punten of vragen hebben die u met het bestuur wilt bespreken, dan kan dit altijd: u kunt bijvoorbeeld op het veld een bestuurslid aanspreken of u kunt een mailtje sturen naar bestuur@victum.nl