Bloemenregen bij droog weer….

Afgelopen zaterdag kregen maar liefst 5 ploegen na hun wedstrijd bloemen uitgereikt. Om 8.00 regende het nog enorm, het leek zoals voorspeld was de hele ochtend te gaan regenen. Om 9.00 uur begonnen de thuiswedstrijden van de E3 en de F2 , en kijk: het werd droog en zou de hele dag droog blijven. Na de wedstrijd kregen de spelers/sters en trainers en coaches van de F2 en de E3 bloemen voor hun  kampioenschap.
In de loop van de ochtend kwam de F 1 en de E 1 terug van de uitwedstrijden, ook zij waren kampioen en kregen bloemen. Om 11.30 moest het 4e thuis spelen. Het begon niet goed, al snel een 3-0 achterstand maar uiteindelijk werd er ruim gewonnen en was promotie naar een hogere klasse ( reserve 3e klasse) gerealiseerd, dus ook  bloemen voor het vierde!
Later op de middag speelde ons eerste team de uitwedstrijd tegen Noviomagum in Nijmegen; deze wedstrijd wonnen ze waarmee ze uiteindelijk als 3e in de 1e klasse zijn geëindigd. De competitie zit er nu op, zaterdag is er o.a. Nog een toernooi bij Oost Arnhem waar een aantal teams heen gaan.
 
En we sluiten het seizoen af met de slotdag op 29 juni. Er is een fantastisch programma voor de jeugdteams, kom allemaal dus geef je snel op als je dat nog niet gedaan hebt. En in de middag ook nog een tienentoernooi. Voor alle vrijwilligers die een uitnodiging voor de barbecue hebben gehad: als je je nog niet hebt aangemeld, doe het snel ivm alle logistieke voorbereidingen. Tot de 29e!
 
Namens het bestuur, Ank Versteeg, voorzitter.