Menu
Korfbalvereniging Victum
2020: Victum 40 Jaar!
Korfbalvereniging Victum
2020:Victum 40 jaar!
Korfbalvereniging Victum
2020: Victum 40 Jaar!

GESTOPT! de Nationale Sport Loterij

Zie onderstaand bericht van de Nationale Sport Loterij die wij vandaag ontvingen.

We vallen maar meteen met de deur in huis: het doek valt voor Nationale Sport Loterij. Middels dit bericht willen we je bedanken voor het vertrouwen in ons initiatief en het kopen van 1 of meerdere lot(en). Hieronder geven we uitleg over hoe we nu verder te werk gaan.  

Laten we voorop stellen: ook bij ons is de teleurstelling groot. Ondanks een grote landelijke reclamecampagne (denk aan spotjes op televisie, radio en immense reclameborden langs de snelweg) is er structureel te weinig belangstelling voor de Nationale Sport Loterij. Verenigingen omarmen het platform slechts mondjesmaat waardoor de lotenverkoop marginaal is. Zelfs veelvuldig telefonisch contact met clubs heeft geen verschil gemaakt. De organisatie heeft dan ook geen andere keuze dan de Nationale Sport Loterij te stoppen. De Nederlandse Kansspelautoriteit is geïnformeerd en heeft de vergunning formeel beëindigd per 14 juni.

hoe zit het dan met je deelname als koper van een lot?

Voor 21 juni wordt het volledige aankoopbedrag (dus €10,- per lot) automatisch teruggestort. Je hoeft hiervoor niets te doen. Als bedankje voor je deelname willen we je daarnaast per lot €10,- tegoed voor Tripper.nl aanbieden. Op Tripper.nl vind je de leukste deals voor producten en uitjes met korting. We hopen hiermee een deel van het ongemak weg te nemen.

Hoe nu verder?

Zodra het bedrag is teruggestort ontvang je van ons een bevestiging hiervan. In deze bevestiging zit tevens de mogelijkheid om je tegoed voor Tripper.nl te verzilveren.

 Bron: Team Nationale Sport Loterij

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on print

Lees hier meer nieuws

Scroll naar top