Menu
Korfbalvereniging Victum
2020: Victum 40 Jaar!
Korfbalvereniging Victum
2020:Victum 40 jaar!
Korfbalvereniging Victum
2020: Victum 40 Jaar!

Geslaagde Slotdag 2019

Wat was het weer een geslaagd weekend. Er werd vrijdagavond gestart met The Phone voor alle ABC-spelers (33 spelers). Ondanks de tijdsdruk die de opdrachten met zich mee brachten is het alle groepen gelukt het spel te voltooien (zie filmpje).

Vervolgens was er zaterdagochtend een groot waterspektakelspel voor alle DEF-spelers (35 kinderen). Wat wil je nog meer bij 30 graden dan met water kliederen en een duik nemen in 1 van de baden? Ook wederom veel lachende gezichten en een voldaan gevoel vanuit de JC.

In de middag was het de beurt aan alle koppels die zich hadden opgegeven voor het Tienen (56 koppels). In verband met de hitte werd iedereen voorzien van koud water (er zijn ruim 250 flesjes doorheen gegaan!). Ook in het middagprogramma werd er gretig gebruik gemaakt van de verkoelende zwembadjes. Bianca en Willem-Jan zijn als winnaars uit de strijd gekomen en kunnen op weg naar de Efteling.

Als afsluiting de jaarlijkse verenigingsbbq waar ruim 135 leden en ouders aanwezig waren. Vóór de bbq werd er en korte Algemene Ledervergadering gehouden waarin Gerda is benoemd tot Lid van Verdienste. Dit heeft Gerda te danken aan haar 15 jaar inzet voor het G-korfbal binnen Victum. Ook werd na 3 jaar bestuur en nog veel meer jaren KantineCommissie afscheid genomen van Marcel.

Al met al een dikke pluim voor de JeugdCommissie en KantineCommissie die zich hebben ingezet om deze dag tot een succes te maken. Ik denk dat we de Slotdag 2019 kunnen omschrijven als een zeer warme maar geslaagde dag die in het teken stond van plezier maken en gezelligheid, op naar volgend seizoen!

(bekijk hier de foto’s)

Namens het bestuur,
Fabian Middelweerd

Scroll naar top