Menu
Korfbalvereniging Victum
2020: Victum 40 Jaar!
Korfbalvereniging Victum
2020:Victum 40 jaar!
Korfbalvereniging Victum
2020: Victum 40 Jaar!

Grote Clubactie is begonnen!

Update 19-09

Bericht over grote clubactie loten
Er zijn nieuwe QR codes voor iedereen geprint (degene die nu op boekjes zitten werken niet door wijziging achter schermen door GCA. Nieuwe stickers voor ieder team liggen op de bar bij Victum.  Dan kunnen je ze er zelf overheen plakken.

 

a.s. zaterdag 11 september werden de verkoopboekjes uitgedeeld aan iedereen die in een F, E, D, C of B team speelt. Vanaf zaterdag 18 september mag je loten gaan verkopen. 

Een lot kost 3 euro, van ieder verkocht lot krijgt Victum 2,40 euro! De opbrengst gebruiken we dit jaar o.a. voor de aanschaf van een nieuwe TV voor de gerenoveerde kantine en misschien ook nog een nieuw tafelvoetbalspel. 

Vorig jaar kregen we van de GCA ruim 2800 euro uitgekeerd, er waren dus heel veel loten verkocht. Dit jaar hopen we dat minimaal te evenaren. 

De loten worden verkocht via een eenmalige automatische incasso (net als bij de kinderpostzegels), mensen moeten in jouw verkoopboekje naam, adres, email, bankrekening en het aantal loten invullen. Of ze kunnen de QR code scannen en zo loten kopen voor Victum, laat dan wel ook jouw naam invullen. De lotnummers komen op het bankafschrift te staan. Op het lotenboekje dat je krijgt zit een gebruiksaanwijzing, ook hoe je het als je klaar bent kan inleveren. 

En je kan zelf ook nog een prijs winnen: als je 10 loten verkoopt krijg je een cadeaubon van 3 euro, bij 20 loten een bon van 6 euro, bij 30 loten een bon van 9 euro etc. Het team dat de meeste loten verkoopt krijgt ook nog een teamprijs of win jij een Nintendo Switch?

Dus doe je best! We hopen op een hoge opbrengst. 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on print

Lees hier meer nieuws

Scroll naar top