Menu

Jantje Beton Collecte, doe jij mee?

Ook dit jaar is het weer mogelijk om vanuit Victum collecte te lopen voor Jantje Beton. Omdat we grote groepen willen voorkomen en geen verplichtingen willen stellen hebben we het dit jaar anders opgezet.

Het is namelijk mogelijk om je vrijwillig aan te melden voor het lopen van de collecte. Dit kan eventueel ook in een tweetal maar met meer personen is niet toegestaan (groepsvorming). Er is een groot deel van Houten beschikbaar voor onze club, we mogen namelijk collecteren in heel Houten-Zuid lopen en de wijken de Campen, de Borchen, de Gaarde, De Hoeve, De Lobben, Den Oord en Oude Dorp. Het is dus voor de meeste mogelijk om te collecteren in je eigen wijk! Er kan gecollecteerd worden vanaf maandag 8 maart tot en met zaterdag 13 maart. Let op: Het is niet toegestaan te collecteren na het ingaan van de avondklok.

Naast fysiek collecteren is het ook mogelijk om digitaal deel te nemen. Deze Link kan je gebruiken om zelf een donatie te doen, ook kan je de link gebruiken om te delen via WhatsApp! 

De opbrengst van de collecte gaat voor 50% naar Jantje Beton en de andere 50% gaat naar onze eigen club! Wil je de coronakilo’s er af lopen en meteen een duid in het zakje doen voor het goede doel en de club? Meld je dan snel aan door een mail te sturen naar secretaris@victum.nl of een appje te sturen naar Fabian.

Namens het bestuur,
Fabian Middelweerd

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on print

Lees hier meer nieuws

Scroll naar top