Menu

Nieuw bij Victum: De Jeugdraad

Home - Bestuurlijk - Nieuw bij Victum: De Jeugdraad

Victum wil dit seizoen starten met een jeugdraad. Idee is dat die bestaat uit 2 of 3 spelers uit de A, 2 of 3 uit de B ploegen en 2 of 3 uit de C ploegen. Dus totaal uit 6 tot 9 leden.

Taken: gevraagd en ongevraagd het bestuur en/of commissies adviseren over zaken bij Victum.

Toelichting: soms zal jullie gevraagd worden wat jullie advies is bij een bepaalde vraag, om zo ook de mening van de jeugd (jullie achterban) mee te nemen. Jullie kunnen ook ongevraagd adviezen geven. Doel is om het nog leuker te maken bij Victum, met name ook voor de jeugd.

Hoeveel tijd kost het: de bedoeling is dat de jeugdraad in ieder geval 4 keer per jaar 1 uur vergadert, daar zal een bestuurslid bijzitten om de communicatie tussen jeugdraad en bestuur goed te doen verlopen (zaken die in bestuur spelen toelichten en adviezen vragen en te horen wat er in de jeugdraad besproken is en adviezen meenemen naar het bestuur). Verder kan de jeugdraad na dat uur natuurlijk langer vergaderen en zo vaak als ze willen gedurende het seizoen bijeenkomen. Enkele keren per jaar zal je bij je achterban even moeten ophalen of er eigen ideeën voor verbeteringen  zijn of wat de achterban vindt van bepaalde vragen die gesteld zijn door bestuur of commissies.

Geïnteresseerd? Meld je dan meteen aan bij bestuur@victum.nl, in ieder geval voor 15 oktober a.s. Als je eerst nog meer informatie wil kan je je vragen ook per mail stellen of een bestuurslid aanspreken op het veld.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on print

Lees hier meer nieuws

Scroll naar top