Menu
Korfbalvereniging Victum
2020: Victum 40 Jaar!
Korfbalvereniging Victum
2020:Victum 40 jaar!
Korfbalvereniging Victum
2020: Victum 40 Jaar!

Nieuwe coronamaatregelen met ingang van 29-09-2020

Beste spelers en ouders,

Op de persconferentie van 28 september 2020 zijn er enkele nieuwe maatregelen gepresenteerd die ook op onze korfbalsport van toepassing zijn. Dat betekent dat deze maatregelen vanaf vanavond voor ALLE korfballers, vrijwilligers en fans gelden.
Het bestuur heeft in navolging van het KNKV, RIVM, NOC-NSF en in overleg met de gemeente het eigen protocol geüpdatet De belangrijkste wijzigingen op een rij;

De kantine
Vanaf 29 september zal de kantine (tijdelijk) gesloten blijven.

Toeschouwers
Toeschouwers zijn voorlopig niet toegestaan op sportaccommodaties. Het doel van de maatregel is om de sportbeoefening zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Enkele maatregelen:

  • Ouders mogen niet meer naar de trainingen en wedstrijden van hun kind(eren) komen kijken. Uitzondering hierop zijn de ouders/begeleiders van de Kangoeroes en het G-team.
  • Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Zorg er wel voor dat je het aantal rijouders beperkt tot dat wat je nodig hebt om naar de wedstrijd te komen! Zorg dat je hier als trainer goed zicht op houdt.
  • Als kinderen sporten op de eigen sportaccommodatie voor bijvoorbeeld een training of thuiswedstrijd, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.
  • Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten.

Vervoer
We willen nogmaals benadrukken dat het voor iedereen van 13 jaar en ouder verplicht is mondkapjes te dragen in de auto. Het kan dus niet zo zijn dat een ouder zegt: bij mij in de auto hoeft het niet. Alleen met z’n allen voorkomen we verdere verspreiding van het virus. Houd je alsjeblieft aan de regels!

We roepen iedereen op zich aan de maatregelen te houden met de hoop dat we zo lang mogelijk kunnen blijven sporten. Bekijk hier het complete protocol.

 

Namens het bestuur,
Fabian Middelweerd

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on print

Lees hier meer nieuws

Scroll naar top