Nieuwe website voor KV Victum!

Zoals jullie zien is met ingang van vandaag een nieuwe website in de lucht voor KV Victum.

We zijn heel blij dat onze website eindelijk een nieuwe jas heeft gekregen. Hiermee hebben we weer een goed gezicht naar buiten. Ook onze leden kunnen nu beter vinden wat ze willen weten over wedstrijden en andere activiteiten.

De afgelopen weken hebben met name Fabian vanuit Victum en Rick Memelink van Websitetoday.nl heel hard gewerkt om alle belangrijke informatie over te zetten of aan te vullen. Hulde daarvoor! Er kunnen links of rechts nog kleine foutjes inzitten. Valt je iets op? Meld dit dan via het contactformulier dan zorgen we dat dit zo snel mogelijk wordt aangepast/opgelost.
Wil je iets geplaatst/aangepast hebben op de website? Stuur dan een mailtje naar webteam@victum.nl. Binnenkort volgt een instructie voor de gebruikers (leden uit commissies die op de oude site ook berichten konden plaatsen).  Mocht je interesse hebben om vanaf nu de website mede te onderhouden kun je dat aangeven.

We hebben ervoor gekozen om de website op de slotdag te presenteren. Dat is een mooie opmaat naar het nieuwe seizoen waar we met zijn allen een super sportief en gezellig jaar van willen maken. Ik ben er van overtuigd dat we vele jaren plezier zullen hebben van deze website. 

Namens bestuur KV Victum

Bas van der Doelen