Menu

Grote Clubactie loterij, PLUS actie & Rabobank clubsupport

Home - Bestuurlijk - Grote Clubactie loterij, PLUS actie & Rabobank clubsupport

 Grote Club Actie loterij 

Victum heeft meer loten verkocht dan ik in een vorige nieuwsbrief schreef, er moesten op dat moment nog loten ingevoerd worden wat de eindstand heeft gebracht op 1219 loten. 

In 2020 zijn er 1121 Loten verkocht, dus dit jaar bijna 100 meer. 

Een fantastisch aantal wat voor Victum een heel mooi bedrag oplevert (netto ongeveer 2450 euro). Fijn, omdat we dit voor de verdere renovatie van de kantine goed kunnen gebruiken. We gaan binnenkort een beamer, TV en scherm aanschaffen waar iedereen plezier van heeft. 

Iedereen die loten verkocht of gekocht heeft enorm bedankt. 

Victum D1 heeft 275 loten verkocht en krijgt de teamprijs !

We berekenen de teamprijs altijd door het totale aantal loten dat een team verkocht heeft te delen door het aantal kinderen dat in een team zit, zodat ook een 6 tal kan winnen. De D1 stak met kop en schouders boven alle andere teams uit: zij hebben bijna een kwart van alle loten voor Victum verkocht, geweldig! Zaterdag 11 december kregen ze na hun training de teamprijs: een mooie taart! 

Al gekeken of je een prijs gewonnen hebt met de GCA loterij? Op 8 december was de trekking en vanaf 9 december kan je het nakijken via de website van de Grote Clubactie

De lotnummers staan op uw bankafschrift; degenen die online een lot gekocht hebben kregen ook een mail met de lotnummers. Je vindt de trekkingslijst van 2021 als je inlogt bij de Grote Clubactie Loterij. 

 

PLUS actie sponsorpunten 

Deze actie liep vanaf eind augustus tot 13 november. Veel mensen hebben hun punten aan Victum gedoneerd, ook mensen van het fladderen waar wij altijd mee samenwerken. Heel veel dank hiervoor. Het heeft Victum ongeveer 800 euro opgeleverd, een mooi bedrag dat we ook gebruiken voor de kantine, we moeten bijvoorbeeld ook nog nieuwe verlichting boven de bar en in de kantine. 

Rabobank actie 

Deze is ook afgelopen. We hebben hiervoor de samenwerking gezocht met de basketbalclub de Woodpeckers omdat je aan meerdere verenigingen moest schenken. Fijn dat ook hier veel mensen een stem aan Victum hebben gegeven waardoor we ongeveer 700 euro van de Rabobank krijgen. Deze 3 acties helpen dus heel erg mee om de renovatie van de kantine begin 2022 verder te gaan afronden.