Menu

Victum start Korfbal Academie

Met het aanstellen van Thijs Rodenburg als Trainersbegeleider start Victum met een unicum voor de club: “Korfbal Academie Victum”.
De Korfbal Academie richt zich komend seizoen met name op de jeugdtrainers en spelers van de E-jeugd. Thijs zal binnen de korfbalvisie van Victum onze E-jeugdtrainers tools gaan aanreiken om met uitdagende trainingen en wedstrijden de jeugdspelers beter te maken, maar nog belangrijker : heel veel spelplezier te laten beleven. Het mes snijdt dus aan meerdere kanten!

Thijs Rodenburg
Thijs Rodenburg is een student Sport en Bewegen. Zijn korfbal-roots liggen bij Dalto. Daar is hij al een aantal jaren jeugdtrainer geweest en heeft daar als speler ook zijn korfbal-opleiding genoten. Dit seizoen heeft hij de overstap gemaakt naar de selectie van Korfbal Leaguevereniging Blauw-Wit Amsterdam.
Thijs is een jong, enthousiast “korfbaldier” met de juiste bravoure voor het geven van de benodigde impuls aan de korfbalontwikkeling bij Victum.

Wij wensen Thijs en de trainers en spelers van de E-jeugd heel veel plezier en succes in het startjaar van de “Korfbal Academie Victum”.

Binnenkort meer informatie via de nieuwsbrief en de website!

#samenvictum

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on print

Lees hier meer nieuws: