Menu

Visie bestuur over de Corona crisis en Korfbal bij Victum

Beste leden , ouders, begeleiders, trainers en andere belangstellenden,

Graag delen we met jullie de visie en het beleid van het bestuur over korfballen en verenigingsactiviteiten tijdens deze corona-crisis.

We worden natuurlijk geregeerd door de richtlijnen en regels die we opgelegd krijgen van de regering, gemeente, NOC/NSF en KNKV. Het valt niet mee om de veranderingen bij te houden, maar we doen ons best en moeten ons ook houden aan deze richtlijnen. 

Ons uitgangspunt is daarbij steeds dat we proberen aan te bieden wat mogelijk is binnen de regels om al onze leden in staat te stellen zoveel mogelijk te kunnen sporten bij Victum. Uiteraard in samenspraak met onze trainers en het beheer van de accommodatie. Dus ook trainen en wedstrijden spelen wanneer dat mag.

Het ziet er nu (na de persconferentie van 3-11) naar uit dat we pas na de jaarwisseling kunnen starten met wedstrijden (in competitie verband) tegen andere verenigingen. We kijken daarbij naar de beslissingen van het KNKV zoals die in hun “route-kaart” (https://www.knkv.nl/routekaart-korfbalcompetitie/) zijn beschreven. 

De komende weken willen we, naast de trainingen voor alle teams, voor de jeugd een programma aanbieden op zaterdagen tot en met 19 december (met uitzondering van 21 november en 5 december). Dit kan bestaan uit trainingen, onderlinge wedstrijden of andere activiteiten door de jeugdcommissie. Hierover wordt nog verder gecommuniceerd.

Bestuur KV Victum (Ank, Fabian , Lonneke, Bas)  

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on print

Lees hier meer nieuws

Scroll naar top