Menu

Nieuw seizoen gestart! (vervoer,scheidsrechters & wedstrijden)

Start Competitie

De veldcompetitie NJ is gestart op zaterdag 11 september gestart!. Kun je niet bij de  training of wedstrijden zijn, laat dat dan op tijd weten aan de trainer/coach. De wedstrijden/vervoer & scheidrechters “moet ik fluiten?” staat op de website.

Teamindelingen E-teams (04-09)

Voor de E-teams zullen er mogelijk nog wat wijzigingen plaatsvinden ivm nieuwe leden en opzeggingen moeten we toch wat gaan schuiven. Dus houd hier rekening mee!

De KNKV Wedstrijdzaken App

Deze app biedt een actueel overzicht van de te spelen wedstrijden, uitslagen en standen. De locatie (en daarmee de routeinformatie) van alle verenigingen is erin opgenomen en wedstrijdwijzigingen komen vanzelf voorbij. Je kan bijvoorbeeld ook handig het wedstrijdprogramma vanuit de app in je agenda zetten. Via de app krijg je, ook vanuit Victum zelf, relevante informatie over je eigen team(s), trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. 

Victum zal steeds meer via de app gaan communiceren. Mis geen belangrijke informatie en zet de instellingen voor het ontvangen van pushberichten aan via instellingen in de app. 

Bij IOS kan je pushberichten aan- en uitzetten door te kiezen voor Instellingen/Berichtgeving en vervolgens voor de app KNKV Wedstrijdzaken. Hier kan je “Sta berichtgeving toe” aan- en uitzetten. 

Meer informatie

https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions/articles/9000063116-stap-1-registreren-en-inloggen-in-de-app-van-jouw-bond

Foto KNKV app

zorg voor een recente pasfoto in de KNKV app! Foto’s kunnen t/m 10 september gewijzigd worden, daarna niet meer tot na de najaar veldcompetitie.

Opmerking bij het aanpassen van de foto’s:

  • Niet een vakantie foto maar het liefst een pasfoto, bijv. een selfie van voren. De arbitrage/scheidrechter controleert namelijk via de app of de spelers, coaches en staf die op het digitale wedstrijdformulier vermeld worden ook daadwerkelijk in het veld staan of bij de wedstrijd aanwezig zijn. Dit kan niet met een foto die al enkele jaren oud is, vooral niet bij de jeugdteams! Ook al is je profiel afgeschermd in de app, dan kan de scheidsrechter de foto controleren (vanaf vlak voor de wedstrijd tot vlak na de wedstrijd).
  • Stuur je het bericht door naar je leden om de foto zelf aan te passen:
  • Je kunt de foto als volgt wijzigen in de KNKV app:
  • Ga naar het menu linksboven in de app en klik vervolgens onder het kopje ‘ALGEMEEN’ op ‘instellingen’;
  • Voor leden van 16 jaar en ouder: klik op ‘mijn persoonsgegevens’. Hier kun je je foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.
  • Voor ouders van leden tot 16 jaar: klik op ‘mijn kinderen’. Hier worden de kinderen die lid zijn weergegeven. U kunt hier de foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.

Voor leden tot 16 jaar kunnen alleen de ouders de foto wijzigen. Ouders kunnen zelf een account maken. Het is belangrijk dat hierbij het email-adres wordt gebruikt wat ook bij de ledenadministratie/KNKV bekend is. Mocht je niet meer weten welk adres je hebt laten registreren, vraag dit dan na bij de ledenadministratie van je vereniging.

bron: KNKV

Lukt het niet om je te registreren? Vul dan dit formulier in. 

Groetjes,

Commissie korfbalzaken (TC)

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on print

Lees hier meer nieuws: