Menu

Planning richting de zaalperiode

Home - Commissies - Korfbalzaken Commissie - Planning richting de zaalperiode

Hierbij de planning voor de komende weken:

Vanaf maandag 7 november zullen dan de zaaltrainingen van start gaan volgens het zaalschema en in de KNKV App bij persoonlijk (linksonder)

Van 5 november tot en met 19 november zijn er oefenwedstrijden voor de teams gepland. Op zaterdag 19 november zijn er oefenwedstrijden voor bijna alle teams. Het programma hiervoor:‘oefenwedstrijden zaal november 2022’ 

Op 10 november zal het KNKV het programma voor de zaalperiode publiceren. De eerste wedstrijd van de zaalcompetitie zal op 26 november plaatsvinden. Het rijschema en zaalwacht volgt in de week van 14 november.

 

Open trainingen recreanten

Heb je in je jeugdjaren ook gekorfbald of ben je enthousiast geworden van korfbal na het kijken bij de wedstrijden van je zoon/dochter? Kom dan eens geheel vrijblijvend meetrainen bij de recreanten! De recreanten trainen gezamenlijk met de beide midweek teams in de zaal op de maandagen in de zaal om 20:00 uur. Wil je graag eens mee komen doen? Kom dan vanaf maandag 7 november een paar keer meetrainen. We zien je graag!

Trainersbijeenkomst positief coachen

Op woensdagavond 16 november organiseren we een bijeenkomst voor onze jeugdtrainers met als thema ‘positief coachen’. Begin van het seizoen hebben een aantal trainers hierover ook al een avond met dit thema bijgewoond. Dit is een belangrijk thema waar we de trainers bewust van willen maken en tips willen geven hoe ze hiermee aan de slag kunnen.

Gezocht kangoeroetrainers!!

De kangoeroes van Victum trainen elke zaterdagochtend van 10:00-11:00 uur. Deze groep enthousiaste kinderen tussen de 3,5 en 6 jaar oud zijn op zoek naar leuke trainers! Met een groepje trainers geef je de training per toerbeurt. Er is een programma aanwezig welke spelletjes er gedaan worden. Belangrijk voor de kinderen is dat je regelmatig, ongeveer 1x per 2 of 3 weken, zou kunnen. Dus ben je 15 jaar of ouder en vind je het leuk om deze kinderen te begeleiden in het spelletjes parcours, dan zijn we op zoek naar jou! Voor meer informatie kun terecht bij de trainers (Jens, Sanne, Femke, Rianne, Anne, Anouk, Lois, Tijl en Vivienne) of je gelijk opgeven bij Andien (06-16243838).

Commissie KorfbalZaken 

#samenvictum