Menu

Start zaalcompetitie 2022-2023

Home - Commissies - Korfbalzaken Commissie - Start zaalcompetitie 2022-2023

De zaaltrainingen zijn weer van start gegaan en aanstaande zaterdag worden door bijna alle teams ook al oefenwedstrijden gespeeld. Vanaf zaterdag 26 november start de zaalcompetitie, het oefenschema hiervoor staat al in de KNKV app en ook op de site.

Schrijf deze wedstrijden vast in je agenda zodat jij of je zoon/dochter er elke zaterdag bij kan zijn! Zo voorkomen we dat er wedstrijden niet gespeeld kunnen worden door een tekort aan spelers.

Zaalwachtrooster

Het zaalwachtrooster is ook te vinden op onze site (zie hoofpagina) Wat er van je verwacht wordt is te lezen op de pagina over de zaalwachtdiensten.

Vervoerschema (wedstrijden)

Het vervoersschema voor de ouders die naar de uitwedstrijden moeten rijden staat nu op de site (zie hoofdpagina wedstrijden) Kun je onverhoopt niet als je bent ingedeeld voor zaalwacht of een rijbeurt, ruil dan binnen het team van je zoon/dochter.

Trainingen Sinterklaas en Kerst

Op maandag 5 december zullen er wel gewoon trainingen zijn. Kun je niet i.v.m. pakjesavond, meld je dan op tijd af bij je trainer.

In de kerstvakantie (24 december tot 6 januari) zullen er geen trainingen zijn. Behalve voor de 3 teams die op zaterdag 7 januari een wedstrijd spelen. Dit zijn de teams A3, C3 en de F1. Voor deze teams zijn er wel trainingen op 2 en 3 januari op de gebruikelijke tijden.