Menu

Teamindeling en informatie

Home - Commissies - Korfbalzaken Commissie - Teamindeling en informatie

Update: 14-07 

Teamindeling & trainers : https://www.victum.nl/teams/

Trainers gezocht

We zoeken nog steeds voor een aantal teams trainers. Kun jij hier iets in betekenen? Laat het ons weten! 

 

Beste leden,

De Commissie KorfbalZaken (CKZ) is al enkele maanden druk bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen. Dat harde werken werpt haar vruchten af. Ondanks corona zien we het aantal afmeldingen dit jaar weer niet dalen ten opzichte van het vorige jaar. De teamindeling hebben we ook dit jaar natuurlijk weer allemaal samen met de trainers gedaan want zij zien de kinderen elke week spelen en ontwikkelen. Daarom  willen wij de trainers ook dit jaar weer bedanken voor hun inzet! #SamenVictum

Teamindelingen (teams ABCDEF)

De gepubliceerde teamindeling is een eerste versie van de teamindeling. Deze kan nog altijd aangepast worden door bijvoorbeeld extra aanmeldingen, te late opzeggingen of andere onvoorziene situaties of nieuwe keuzes.

E&F-teams

Op dit moment trainen er nog een aantal kinderen mee die nog geen lid zijn geworden. Aangezien de indeling bij de E&F teams gebaseerd is op vriendjes en vriendinnetjes samen in een team, is er voor gekozen om de teamindeling te publiceren wanneer we bijna zeker weten dat er geen verandering gaan plaatsvinden. Dit hopen wij nog voor de zomervakantie te kunnen doen (8 juli 2022).Uiteraard wordt er hierbij zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen die jullie hebben aangegeven hiervoor.

D-teams

We hebben gewoon 4 teams dit jaar! Dit is het  grootste aantal teams sinds een hele lange tijd! Heel fijn om de groei te zien in deze leeftijd!

ABC-teams

Er zullen dit jaar alleen selectietrainingen plaats vinden voor de A en B team. Waar mogelijk proberen wij zoveel mogelijk beslissingen op papier te nemen, om onnodige spanning die selectietrainingen altijd met zich meebrengen te voorkomen. Uit overleg tussen de CKZ en trainers is gebleken dat er voor de C dit jaar geen selectietrainingen nodig zijn. Voor de A en de B zijn die trainingen wel nodig om een goed beeld te vormen van onderlinge verhoudingen en de laatste knopen door te hakken. Aangezien het om de laatste plekken gaat zal de selectie een week duren en hopen we snel de laatste plekken te vullen. De selectietrainingen voor zullen plaatsvinden in de week van 27 Juni. De selectietrainingen zullen plaatsvinden in de week van 27 juni. Voor de A-teams op dinsdag en donderdag, voor de B-teams op maandag en donderdag. Op donderdag 30 juni wordt dan de definitieve indeling bekend gemaakt.

Senioren

De senioren teams  staan op de teams pagina

 

Videobellen (teams) of telefonisch toelichting op teamindelingen.

Wij proberen iedere speler zo goed mogelijk in te delen in een team dat bij hem/haar past.

Helaas brengen teamindelingen en selectiewedstrijden onvermijdelijk voor sommige spelers ook teleurstelling met zich mee. Spelers en ouders die een toelichting op de indeling willen hebben kunnen dan een gesprekaanvragen met de clustercoördinatoren. Wij kiezen ervoor op dat moment iedereen persoonlijk te woord te staan en niet inhoudelijk per mail te reageren.  Je kunt wel per mail een gesprek aanvragen.

Zomertrainingen  

We zijn aan het kijken of we net als andere jaren de zomertrainingen weer op kunnen pakken. Hoe dit zal gaan gebeuren zal nog later bekend worden gemaakt. Voor het organiseren hiervoor zoeken wij echter nog ouders/spelers. Wat houdt deze taak in? Trainers zoeken voor de trainingen,  bij de DEF zorgen dat er ongeveer een inschatting is hoeveel kinderen er zijn en een keuze maken of de training doorgaat bij slecht weer of te weinig aanmeldingen.

Wil jij helpen? Laat dit dan aan iemand van de CKZ weten!

 

Groeten,

De Commissie Korfbalzaken : Bas, David, Bianca, Megan, Jochem, Ron, Andien en Maarten

 

#SamenVictum