Menu
Korfbalvereniging Victum
2020: Victum 40 Jaar!
Korfbalvereniging Victum
2020:Victum 40 jaar!
Korfbalvereniging Victum
2020: Victum 40 Jaar!

Trainingsrooster veld en wedstrijdinformatie

Zoals het er nu allemaal uitziet kunnen we (eindelijk) weer lekker met elkaar korfballen en wedstrijden kijken op zaterdag. Alle trainingen zullen starten van 30 augustus. De teamindeling staat op de site onder teams. De trainers hebben groep Whatsapps gemaakt om het communiceren wat gemakkelijker te maken. Ben jij als ouder of speler nog niet toegevoegd neem dan even contact op met de trainer of met de cluster coördinatoren.
Daarnaast is het trainingsschema hier te vinden. Hou er aub rekening mee dat dit het trainingsschema is voor het veld. We proberen zaal en veld zo veel mogelijk met elkaar te koppelen maar helaas hebben we een stuk minder ruimte in de zaal voor alle teams.

Algemene informatie wedstrijden en trainingen
– Vanaf 4 september is er elke zaterdag een wedstrijd dit staat in de KNKV wedstrijdzaken app of op onze website bij wedstrijdprogramma. Kan jij of je kind niet aanwezig zijn, geef dit dan zo snel mogelijk door aan de trainers! Een dag van te voren afmelden levert veel problemen op (bij ziekte is natuurlijk een uitzondering).
– Elke week zijn er trainingen. Ook hier wordt er verwacht dat je aanwezig bent. Kun je niet aanwezig zijn laat dit ook zo snel mogelijk aan de trainers weten zodat ze daar hun training op kunnen aanpassen.
– Van ouders wordt er verwacht dat zij af en toe rijden naar de uitwedstrijden. Houd dit schema in de gaten.
– De vereniging draait op vrijwilligers dus respecteer iedereen! De korfbalzaken commissie (TC) is er om iedereen te helpen.

Heb je vragen of verbeteringen laat het ons dan weten.

Heel fijn seizoen met veel korfbal PLEZIER !

Korfbalzaken (TC)

Scroll naar top