Donderdag 30 mei  zal er weer een mixtoernooi gehouden worden bij Victum. 

Vanaf maandag 15 april as hangt in de kantine een aftekenlijst, mocht je nou NIET kunnen meedoen streep je naam dan door op de lijst of mail je naam naar mixtoernooi@victum.nl 

Meld je af voor donderdag 23 mei !zodat de teamindeling vrijdagavond 25 mei online kan staan. (Houdt internet dus in de gaten om te kijken wat voor kleur shirt je moet aantrekken). We gaan er dus van uit dat iedereen komt tenzij je je afmeldt. Met iedereen bedoelen we niet alleen de senioren t/m de F-teams, maar ook de kangoeroes, midweek, de recreanten, de kaderleden en de trainer/coaches, ook ouders kunnen zich aanmelden, echt iedereen dus!!!

Korte omschrijving van het mixtoernooi:
De mensen die zich niet hebben afgemeld worden verdeeld over teams in 2 leeftijdscategorieën. Alle kangoeroes, F, E en D-tjes worden door elkaar gemixed en de senioren, kader, recreanten, coaches, A, B en C leden worden door elkaar gemixed. Je krijgt met je team een kleur toegewezen waarin je moet spelen zodat niet iedereen in het paars rond loopt. Iedereen speelt verdeeld over de dag wedstrijden tegen elkaar. (Jeugd tegen jeugd en ouderen tegen ouderen). Aan het einde van de dag zijn er 2 grote winnaars! (van elke categorie 1).

Let op: het is dit jaar wederom mogelijk om een eigen samengesteld team op te geven (alleen bij de ouderen). Deze teams gaan spelen in een aparte poule. Bij minimaal 4 teams zal dit concept doorgaan. Als er maar 2 teams zijn die zich aanmelden kunnen deze dus niet in die samenstelling deelnemen aan het toernooi.

We hopen er een gezellige dag van te maken!

Tot dan!

Organisatie Mixtoernooi
mixtoernooi@victum.nl