Menu

Hoe is het met onze sponsoren?

Victum heeft een aantal trouwe sponsoren die met hun bijdrage zorgen dat we als club gezond zijn en af en toe wat extra’s kunnen realiseren. In deze Corona tijd is het ook voor hen niet gemakkelijk.

Mocht je diensten of producten nodig hebben die een sponsor van Victum kan leveren, ga ook daar eens kijken. Voor meer informatie over de sponsoren zie onze website: https://www.victum.nl/sponsoring/onze-sponsoren/

Wist je bijvoorbeeld dat je een gratis proefles kan krijgen bij Rijschool Schonenburg en als je gaat lessen je geen inschrijfgeld hoeft te betalen?

Afgelopen maart is Domino’s Houten sponsor van Victum geworden. Jullie hebben misschien het sponsorbord op het veld al gezien. Helaas is de introductie die gepland stond op 14 maart in het Corona water gevallen. Binnenkort horen jullie meer over en van deze sponsor. Welkom Domino’s!!

De naam van Husqvarna pronkt inmiddels al 3 jaar op de kleding van de C1. Deze week heeft het de leverancier van tuingereedschap een splinternieuwe bosmaaier gesponsord zodat we zelf de kinderhoek kunnen bijhouden, namens het beheer grote dank hiervoor!

Bas van der Doelen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on print

Lees hier meer nieuws: