Menu

Victum en Domino’s houden de moed erin!

Home - Commissies - PR Commissie - Victum en Domino’s houden de moed erin!

We horen al maanden dat we nog even moeten volhouden. Dat is ook de boodschap van dit schrijven. Nog even doorbijten tot we weer op de oude, vertrouwde manier van onze club kunnen genieten, maar met een smakelijk lichtpuntje!

Volhouden, doorbijten en genieten. Die woorden zijn op ons Victummers van toepassing en op één van onze sponsoren, namelijk: Domino’s Pizza.

Het is al weer 9 maanden geleden dat hun mooie zaak aan Het Rond afbrandde. Deze volhouders moeten nu nog even doorbijten op hun tijdelijke locatie aan de Lange Schaft. Zij verwachten medio juni na de herbouwing op Het Rond weer te kunnen genieten van een nog mooiere zaak. Volhouden, doorbijten en genieten doe je samen. Wij hebben Domino’s gevraagd of zij iets moois voor onze leden kunnen regelen en dat doen zij!

Al onze leden krijgen een VIP card van Domino’s Houten geldig tot eind december 2021. De code die op de card staat geeft 10% korting als je 1 pizza bestelt, 20% korting als je 2 pizza’s bestelt en 30% korting als je 3 of meer pizza’s bestelt. Je hoeft deze pizza’s niet op de club te laten bezorgen, de korting geldt voor alle adressen in Houten!

Afgelopen week zijn de kaarten al bij de meeste teams uitgereikt. Deze week volgt de rest. Mocht je de kaart net hebben misgelopen, geef dat dan even aan bij je trainer of bij de PR commissie. Dan zorgen we dat je dit cadeautje alsnog krijgt. 

Eet smakelijk en tot snel op de club!

PR Commissie KV Victum