Menu

nog enkele jury-leden gezocht voor schotklok !!

Ons eerste team speelt ook dit zaalseizoen in de eerste klasse. Daar wordt gespeeld met schotklok en dan zijn er mensen nodig voor de jurytafel. Elke thuiswedstrijd in de zaal (7 keer per seizoen in de periode eind november – maart) moet er een jury-voorzitter zijn samen met een schotklok-bediener en een tijd-waarnemer. 

We hebben inmiddels 2 jury-voorzitters en 1 persoon die de overige taken kan doen. Maar we hebben graag nog tenminste 2 (liefst 3 personen) personen extra voor deze taken. 

De tijdinvestering bestaat uit ongeveer 2 uur op een zaterdag dat het eerste thuis speelt keer het aantal zaterdagen dat je inzetbaar bent (liefst tenminste 3 keer). De voorbereiding bestaat uit een overleg/oefenavond met het jury -team. Eventueel kun je ook deelnemen aan een cursusavond van het KNKV, maar dat is niet verplicht voor de schotklokbedienaar en de tijd-waarnemer. https://www.knkv.nl/kennisbank/juryvoorzitter/   (in verband met Corona worden deze opleidingen nu niet gegeven. Er is wel een cursus map beschikbaar via de jury voorzitters.)

Iedereen vanaf de B jeugd en ouder mag dit doen. Ook ouders van leden !! Hoe eerder we weten wie dit willen doen hoe beter want dan kunnen we starten met het opleiden en oefenen. 

Wacht niet met reageren!

Geef je snel op via tc@victum.nl of senioren@victum.nl of stuur een appje naar Bas 06 1582 9450.

TC Victum

Bas 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on print

Lees hier meer nieuws

Scroll naar top