Even voorstellen

De TC is blij te kunnen melden dat Iris Snellink en Thomas Minnaard volgend seizoen voor de selectie van Victum gaan. We heten hen van harte welkom en hopen dat ze zich snel thuis voelen. Ze stellen zich graag aan jullie voor.

————————-

Hallo allemaal,

Vanaf aankomend seizoen zal ik samen met mijn teamgenootje Thomas bij Victum komen spelen. Wij spelen momenteel bij USKV Hebbes, maar aangezien wij aankomende zomer klaar zijn met studeren, zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe korfbaluitdaging! 

Ik zal mijzelf dan ook kort even voorstellen: Ik ben Iris Snellink, 24 jaar en de afgelopen drie seizoenen heb ik in de selectie van Hebbes gespeeld. Dit jaar zit ik tevens in het bestuur van Hebbes. Voordat ik studeerde in Utrecht heb ik vanaf mijn vierde jaar bij HKC in Hengelo gespeeld. Een eindje uit de richting dus. Ik ben opgegroeid in een echte korfbalfamilie en velen van ons zijn nog steeds actief lid bij diverse Twentse korfbalverenigingen.

Mocht je nog meer over mij willen weten, spreek me dan vooral eens aan op het veld! Tot snel!

Groetjes Iris


—————————–

Hoi!

 

Mijn naam is Thomas en ik ben 24 jaar. Ik heb altijd met veel plezier 

Victum lijkt me een erg leuke vereniging en ik heb ook veel zin om deze uitdaging aan te gaan! Net als iedereen hoop ik daarom ook heel erg dat we in september weer kunnen starten met de competitie! bij Blauw-wit uit Kloetinge (Zeeland) gekorfbald. Toen ik ging studeren in Utrecht ben ik bij studentenclub Hebbes terecht gekomen. Nu ik (bijna) student af ben is het tijd om daar te vertrekken.