Menu

Wedstrijden,vervoer,zaalwacht en scheidsrechters indeling online!

Update 25-11 : Zaalwachtrooster is ook gemaakt helaas is het niet mogelijk om deze aan het wedstrijdprogramma te koppelen dus deze staat apart vermeld.

Update 19-11 : Het wedstrijdprogramma met vervoerschema is nu online. Het was weer een puzzel om het voor elkaar te krijgen het kan zijn dat er wat foutjes in de schema’s  staan probeer dit binnen je team of zelf op te lossen aub!

Informatie

Onze vereniging is aan het groeien, voornamelijk bij de DEKF teams, waar wij natuurlijk superblij mee zijn maar dit betekend dat de TC meer mensen nodig heeft om alles in goede banen te laten verlopen. Daarom is jouw hulp hard nodig! De TC is ingedeeld in verschillende clusters.

  • Cluster DEFK -teams : Andien en Ron
  • Cluster ABCteams :Megan en Bianca
  • Cluster Seniorenteams 1-2 : Bas
  • Cluster Senioren-teams 3-4-5-6, midweek,G-team :Kitty

Nieuwe Leden : Ilona S. email: nieuweleden.victum@gmail.com

Elke bijdrage is welkom en als we dit met meer mensen kunnen oppakken is het voor iedereen minder werk. Op dit moment zijn we echt met spoed op zoek naar mensen die mee kunnen helpen met het cluster DEFK. Zou jij Andien en Ron kunnen ondersteunen door middel van, wedstrijden van kinderen te bekijken, coördinatie van de kangoeroes over te nemen, mee te denken met teamindelingen en het mee helpen zoeken naar trainers. Meld je dan aan via tc.defk@victum.nl . Naast het cluster 1 DEFK hebben we ook nog hulp nodig bij de andere clusters wil jij ons helpen stuur dan een email naar tc@victum.nl

#Samenvictum

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on print

Lees hier meer nieuws

Scroll naar top