Start 2e helft veldseizoen: indelingen scheidsrechters en vervoer

Aanstaande zaterdag start  het buitenseizoen weer met oefenwedstrijden op Victum voor bijna alle teams. 

Inmiddels is het wedstrijdprogramma beschikbaar op de website. Je kunt kijken bij je eigen team, overzicht per week of via onderstaande link:

> Wedstrijdprogramma met vervoer & scheidsrechter <

We maken nu gebruik van een plugin van Antilopen (een begrip in korfbalwereld) voor het zichtbaar maken van het programma en voor het indelen van scheidsrechters en het vervoer. In de toekomst mogelijk ook voor het indelen van de barbezetting.  

Vanuit het programma krijg je automatisch een email wanneer je bent ingedeeld en ook een herinnering kort voor de dag waarop je verwacht wordt. De meesten hebben al één of meer berichten ontvangen als het goed is.

Dit is de eerste keer dat we dit systeem zo gebruiken. Het is best mogelijk dat er foutjes insluipen of dat er een en ander niet klopt. Zo kan het zijn dat mailtjes aan spelers op het adres van ouders/verzorgers terecht komen. Het systeem is namelijk gekoppeld aan Sportlink waar de ledenadministratie ook in zit. Vanaf de B jeugd willen we rechtstreeks met de leden communiceren. Als ouders/verzorgers een bericht ontvangen voor hun kind gaan we er vanuit dat ze dat doorsturen naar hun kind. Laat eventueel aan ons weten wat het mailadres is waar we leden direct kunnen bereiken  (ledenadministratie@victum.nl  of senioren@victum.nl). 

Mocht je merken dat er zaken niet kloppen geef dat dan aan ons door, zodat wij het proces kunnen verbeteren. Praktische zaken als ruilen voor wedstrijden fluiten of het afstemmen van het vervoer per team kan in eerste instantie onderling worden opgelost. 

Bij het indelen van scheidsrechters is zoveel mogelijk rekening gehouden met voorkeuren van mensen. Incidenteel is iemand ingedeeld die liever niet fluit ,maar soms was er geen andere redelijke oplossing.

Hierbij doen we ook een dringende oproep aan alle (spelende) leden om vaker beschikbaar te zijn om wedstrijden te fluiten. Met name voor de senioren en A teams hebben we een groot te kort aan potentiële scheidsrechters. We kunnen niet iedereen achter de bar zetten ……

Succes en veel plezier de komende maanden !!