Teamindeling 2019-2020

TC Update 03 juni ’19

Hier zijn dan de “concept teamindelingen” voor 2019-2020! De TC heeft uiteraard ook dit jaar geprobeerd een zo goed en gebalanceerd mogelijke indeling te maken.

KLIK HIER >Teamindeling 2019-2020

Een belangrijke opmerking bij deze indelingen is dat deze gebaseerd zijn op het huidige ledenbestand. Bij nieuwe aanmeldingen zullen wij in elk individueel geval kijken hoe dit het beste in het huidige concept past. Bij onverhoopte opzeggingen kunnen eveneens veranderingen in de teams optreden. Zodra er updates zijn zullen we die online publiceren. Voor de E- en F-jeugd verwachten wij nog enkele aanmeldingen, deze leden worden toegevoegd aan de huidige teams.

  • Helaas hebben we bij enkele leeftijdscategorieën te maken met een onevenredig aantal dames en heren of jongens en meisjes. Dit hebben we zo goed mogelijk geprobeerd op te lossen, maar niet overal is de oplossing ideaal. Zo streven wij altijd naar gemengde teams, maar dat is in verschillende leeftijdsgroepen niet mogelijk gebleken. In die leeftijdsgroepen hebben wij zo veel mogelijk gekeken naar uitgebalanceerde teams, zodat spelers elkaar uit kunnen dagen, elkaar beter kunnen maken en plezier met elkaar kunnen beleven. We moedigen iedereen aan om vooral nieuwe leden aan te dragen, zodat dit er volgend jaar of wellicht in de loop van het jaar alweer anders uit ziet!
  • Op dit moment hebben we een overschot aan dames in de A maar kunnen wij hier net geen 4 teams van maken. Wanneer er aanmeldingen of afmeldingen komen kan het aantal spelers per team nog veranderen.
  • Nog niet bij alle teams staan dit jaar trainers vermeld, omdat we nog veel trainers zoeken, vooral bij de D-E-F teams. Wij willen graag eerst deze vacatures  We zijn hier ontzettend druk mee bezig en hopen dat voor het nieuwe seizoen voor elk team een trainer is gevonden. Heb je suggesties of kun en wil je iets betekenen, dan horen we dat uiteraard heel graag! 

Selectietrainingen A en B jeugd

Waar mogelijk proberen wij zo veel mogelijk beslissingen op papier te nemen, om onnodige spanning die selectietrainingen altijd met zich meebrengen te voorkomen. Uit overleg tussen de TC en trainers is gebleken dat er voor de C dit jaar geen selectietrainingen nodig zijn. Voor de A en de B zijn die trainingen wel nodig om een goed beeld te vormen van onderlinge verhoudingen en de laatste knopen door te hakken. Deze trainingen zullen plaatsvinden op:

A-jeugd: 17 & 20 juni 19:00-20:30 uur
B-jeugd:
18 & 20 juni 18:30-20:00 uur

Inloopavond voor toelichting op teamindelingen 

Niet selectieteams: dinsdag 11 juni 19.30-20.30 uur en waar nodig op donderdag 13 juni 19.30-20.30 uur 

Selectieteams: dinsdag 25 juni 19.30-20.30 uur

Wij proberen iedere speler zo goed mogelijk in te delen in een team dat bij hem/haar past. Helaas brengen teamindelingen en selectiewedstrijden onvermijdelijk voor sommige spelers ook teleurstelling met zich mee. Spelers en ouders die een toelichting op de indeling willen hebben kunnen op die momenten een gesprek aanvragen met de clustercoördinatoren. Deze gesprekken vinden plaats voor niet selectieteams op dinsdag 11 en waar nodig donderdag 13 juni en voor selectieteams zal deze plaats vinden op dinsdag 25 juni als alle selecties afgerond zijn en alle beslissingen genomen zijn. Wij kiezen ervoor op dat moment iedereen persoonlijk te woord te staan en niet inhoudelijk per mail te reageren. Je kunt wel per mail een gesprek tijdens deze avond aanvragen.

 Cluster Senioren                                                                     tc.senioren@victum.nl

Bas van der Doelen                      Selectie 1 & 2                  06-15829450
Kitty van ‘t Zand                           Overige teams                 06-12823579

Cluster Aspiranten/ Junioren                                              tc.abc@victum.nl
Bianca Sprangers                                                                    06-23417740
Megan Bontan                                                                         06-37447657

Cluster Pupillen/ Kangoeroes                                             tc.defk@victum.nl
Andien de Romph                                                                   06-16243838
Ron Patist                                                                                 06-27744077

Met vriendelijke groet,

TC Victum

#SamenVictum