Menu

Trainingsschema Zaal 2020

Beste trainers, spelers en ouders/verzorgers,

De TC heeft flink gepuzzeld om het trainingsrooster voor de zaalperiode rond te krijgen. Het rooster dat hierbij gepubliceerd is, geldt in ieder geval voor de maand november.

Het zaalschema start op maandag 2 November. Het is mogelijk dat nieuwe maatregelen rond het beheersen van het corona virus leiden tot aanpassingen.

Er is nog ruimte in de zaal op vrijdagavond tussen 18.00 en 20.00 en woensdag tussen 18.00 en 19.00 en tussen 21.30 en 22.30.Mochten er teams zijn die meer ruimte willen voor de eigen trainingen, kan men die ruimte binnen deze uren aanvragen bij de TC.In de zaal zullen strengere regels gelden voor de toegang en het bewaren van de onderlinge afstand (vooral voor iedereen boven de 18 jaar). Het protocol staat op de website en op locatie is aangegeven wat de looproutes zijn.

We hopen van harte dat we lekker de zaal in kunnen voor de trainingen en hopelijk ook competitie.

Teamindelingen DEF  (update)
ivm veel nieuwe  jeugdleden (waar we blij mee zijn) zullen we als de zaalcompetitie start met een aantal nieuwe teams beginnen dat betekend dat er mogelijk wat verschuivingen komen binnen de jeugdteams.We zullen binnenkort jullie hierover informeren! dus houd hier rekening mee!

Blijf gezond en blijf actief!!

TC Victum
#samenvictum

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on print

Lees hier meer nieuws

Scroll naar top