Update 18 augustus : teamindeling

TC update18 augustus ’19

trainers D2 zijn bekend! & wijziging B2

We zijn blij dat we meer namen van de trainers bekend kunnen maken. Aangezien we dit jaar drie D-teams hebben en maar liefst 5 E-teams (waar we natuurlijk super trots op zijn) hebben we voor de jongere teams nog trainers nodig.

KLIK HIER >teamindeling en trainers

Komend seizoen gaan we de begeleiding en opleiding van (jonge en/of onervaren) trainers organiseren met het aanstellen van de Super Trainers. 

De Super trainer bedenkt en geeft de trainingen van aan teams in die leeftijdscategorie en wordt daarin ondersteund door de trainers van de teams. Op deze wijze zal er een rode draad (spelplezier staat voorop) zijn in het geven van trainen, het opleiden van jonge korfballers en het opleiden van (jonge/onervaren) trainers. Een win-win-win situatie dus!

Voor de D-teams zal Tanja van Veldhuizen de Super Trainer worden, Tanja is een trainster met veel ervaring die de afgelopen jaren onze A1 naar een hoger niveau heeft gebracht. 
De Super trainer van de E-teams zal Patrick Riemers worden, een oude bekende binnen Victum die met zijn vele korfbal ervaring veel kan bijdragen aan de ontwikkeling van onze jonge korfballertjes. 

We hebben Super trainer voor de F-teams haar naam Sarah Vree daar zijn we blij mee! we zoeken nog een ervaren Super Trainer voor de Kangoeroes (zaterdagochtend) willen om de opleiding van onze jongste jeugd optimaal in te vullen.

Wat betekent dit voor de trainingen?
De D1,D2 en D3 zullen tegelijkertijd onderleiding van Tanja trainen even als alle vijf de E-teams tegelijkertijd zullen trainen onderleiding van Patrick. 
Aangezien de Super Trainers de training bedenken is dit vooral als nieuwe trainer de perfecte kans om jezelf te ontwikkelen, door te zien en te ervaren hoe de trainingen worden ingevuld. 

Trainers/Coaches nog gezocht!

Om het plaatje compleet te maken zijn wij op dit moment nog op zoek naar trainers voor de volgende teams. A3,C3,E3,E4,E5,F2 en natuurlijk de kangoeroes die op zaterdag ochtend trainen.Zit jij in één van deze teams, wees niet bang, we zullen hoe dan ook de puzzel rond krijgen voor dat de competitie gaat beginnen.

Ben jij enthousiast geworden en wil je trainer/coach worden van een jeugdteam geef je dan nu op door te mailen naar tc@victum.nl of stuur een berichtje naar Andien of Bianca.

#Samenvictum

 juni ’19

Hier zijn dan de “concept teamindelingen” voor 2019-2020! De TC heeft uiteraard ook dit jaar geprobeerd een zo goed en gebalanceerd mogelijke indeling te maken.

Een belangrijke opmerking bij deze indelingen is dat deze gebaseerd zijn op het huidige ledenbestand. Bij nieuwe aanmeldingen zullen wij in elk individueel geval kijken hoe dit het beste in het huidige concept past. Bij onverhoopte opzeggingen kunnen eveneens veranderingen in de teams optreden. Zodra er updates zijn zullen we die online publiceren. Voor de E- en F-jeugd verwachten wij nog enkele aanmeldingen, deze leden worden toegevoegd aan de huidige teams.

  • Helaas hebben we bij enkele leeftijdscategorieën te maken met een onevenredig aantal dames en heren of jongens en meisjes. Dit hebben we zo goed mogelijk geprobeerd op te lossen, maar niet overal is de oplossing ideaal. Zo streven wij altijd naar gemengde teams, maar dat is in verschillende leeftijdsgroepen niet mogelijk gebleken. In die leeftijdsgroepen hebben wij zo veel mogelijk gekeken naar uitgebalanceerde teams, zodat spelers elkaar uit kunnen dagen, elkaar beter kunnen maken en plezier met elkaar kunnen beleven. We moedigen iedereen aan om vooral nieuwe leden aan te dragen, zodat dit er volgend jaar of wellicht in de loop van het jaar alweer anders uit ziet!
  • Op dit moment hebben we een overschot aan dames in de A maar kunnen wij hier net geen 4 teams van maken. Wanneer er aanmeldingen of afmeldingen komen kan het aantal spelers per team nog veranderen.
  • Nog niet bij alle teams staan dit jaar trainers vermeld, omdat we nog veel trainers zoeken, vooral bij de D-E-F teams. Wij willen graag eerst deze vacatures  We zijn hier ontzettend druk mee bezig en hopen dat voor het nieuwe seizoen voor elk team een trainer is gevonden. Heb je suggesties of kun en wil je iets betekenen, dan horen we dat uiteraard heel graag! 

 Cluster Senioren                                                                     tc.senioren@victum.nl

Bas van der Doelen                      Selectie 1 & 2                  06-15829450
Kitty van ‘t Zand                           Overige teams                 06-12823579

Cluster Aspiranten/ Junioren                                              tc.abc@victum.nl
Bianca Sprangers                                                                    06-23417740
Megan Bontan                                                                         06-37447657

Cluster Pupillen/ Kangoeroes                                             tc.defk@victum.nl

Andien de Romph                                                                 06-16243838

Ron Patist                                                                             06-27744077