1ste na lastige eerste helft, verdiend naar de winst tegen Woudenberg 1

Eindelijk een keer in zien in de zaal, en zoals jullie weten stond er elke week wel een stukje op de site (en dat vind ik wel tof), want hoewel ik het leuk vind is het natuurlijk wel zo dat er bijna alleen maar verslagen van mij op staan (ik vind het niet erg om te schrijven hoor). En dat hoor ik ook als ik bij andere verenigingen kom. Maar goed het gaat niet over mij, maar over het eerste ons vlaggenschip. Het was al een lange zit vandaag, maar nu wilde ik ze dan ook echt zien. En 1 van de dames (ik noem geen naam), haalde mij over om te blijven kijken. Dus daar zit ik dan, bij de presentatie van de beide teams (helemaal alleen) in het supportersvak en dat had ik nog nooit mee gemaakt. Maar goed daarna liep het vol met jeugdspelers en daar zat ik dan als oudje tussen de A, B en C spelers en de trommels. Maar goed wij begonnen met Rianne, Nathanja, Irwan, Thijm (aanval), Tanja, Romee, Niels en Wouter (verdediging). En wilden natuurlijk direct laten zien dat wij terecht kampioen waren geworden, en het was Thijm (schot) die de score opende, echter je zag direct al dat wij moeite hadden met een stug Woudenberg, en dat bleek wel want het werd 1-3. Nathanja (stip) bracht de stand op 2-3, maar Woudenberg had vleugels in deze periode en liep uit naar 2-5. Daarna schrokken wij wakker en dachten, dit kan zo niet, wij zijn kampioen en horen het spel te dicteren, en dat gebeurde dan ook, want door doelpunten van Wouter (stip), Irwan (schot), Nathanja (stip) kwamen wij langszij. Woudenberg sputterde nog wel tegen, maar nu was het Wouter (schot en stip) die de ruststand op 7-5 bepaalde na een niet goede eerste helft.

De 2de helft wilden wij het rechtzetten, en wij begonnen sterk, want door doelpunten van Rianne (doorloop), Irwan (schot) en Romee (klein kansje) liepen wij uit naar een 10-5 voorsprong. Woudenberg scoorde de 10-6. Maar ook nu antwoorden wij direct met doelpunten van Rianne (doorloop), Thijm (schot) en Niels (klein kansje) en stond het 13-6. Daarna stokte het even bij ons en wist Woudenberg 2 maal de korf te vinden. Maar Irwan (doorloop) bracht de stand op 14-8. Het bleef slordig aan beide kanten en ook nu wist Woudenberg 2 maal te scoren (14-10), waardoor het spannend bleef. Uiteindelijk gooiden Thijn (schot) en Nathanja (stip) de wedstrijd op slot, en hoewel Woudenberg voor de statistieken nog 1 maal scoorde, was de winst verdiend, en laat ook het eerste zien wat je als collectief kunt bereiken door met elkaar door het vuur te gaan, en als 1 geheel de strijd aan te gaan. De wedstrijd was zwaar maar ik genoot van enthousiasme van jullie maar ook van de supporters en trommels waarmee ik als oudje in het supportersvak zat.