3de begint 2019 met onnodige nederlaag

Vandaag een typische herfstdag met druilerig weer, ik moest met 5 naar Gouda, maar omdat Sanne als reserve met ons mee ging, kon ik het 3de de hele wedstrijd in actie zien. Vandaag kwam SDO naar Houten. Wij begonnen met Rianne. Nadine, Danny, Albert Jan (aanval), Thessa, Simone, Maarten en Robert (verdediging).  De wedstrijd was net 7 seconden aan de gang en het was Danny (schot) die de score opende. SDO dacht woouw , maar trok hun eigen plan, en omdat de 2-0 uit blijf werd het snel 1-3. Danny (schot) scoorde de 2-3, maar SDO scoorde mee. En mede daardoor bleef het boeiende wedstrijd, en dat kwam vooral door de leiding. Beide teams hadden daar moeite mee. Simone (wegtrekbal) scoorde de 3-4, maar ook nu liet SDO niets aan het toeval over, en was het verschil weer 2. Danny (wegtrekbal en klein kansje) bracht de wedstrijd in balans. SDO scoorde de 5-6, maar Robert (klein kansje) en Albert Jan (schot) brachten de stand op 7-6. Vlak voor rust viel de gelijkmaker. En er was 1 raar record en dat was het aantal vrije ballen wat beide teams kregen (0 voor Victum en 19 voor SDO).

De 2de helft begonnen beide teams in een hoog tempo de bal rond te spelen en scoorde Robert (klein kansje) de 8-7, maar ik gaf jhet al aan beide teams waren aan elkaar gewaagd, en zo werd het 8-9. Albert Jan (stip) scoorde de 9-9, en daarna kwamen Eva en Sjoerd (voor Simone en Robert) erin. En gingen wij op jacht, en ja hoor Thessa (schot) scoorde de 10-9. Ook nu wilde SDO niet van wijken weten en was het weer gelijk. Danny (schot) scoorde de 11-10. Maar daarna begon de irritatie ons parten te spelen, en mede daardoor liep SDO uit naar 11-13. Albert Jan (wegtrekbal) scoorde nog wel de 12-13. Daarna kwamen Sanne en Robert (voor Nadine en Maarten) erin en gingen wij op jacht naar de gelijkmaker, helaas viel het doelpunt aan de voor ons verkeerde kant. Jammer maar helaas, een onverdiende nederlaag, maar er moet wel gezegd worden, laat je niet gek maken blijf geconcentreerd, en dan win je de wedstrijd uit bij SDO. Komende week lekker de irritaties van jullie af trainen en volgende week volle bak gaan voor de winst. Want jullie kunnen het, laat je niet door deze nederlaag van jullie kook brengen. En leden kom ook eens kijken naar dit team vol jeugdig elan, zij verdienen dat er meer leden komen kijken, dan bijna alleen de ouders die er zijn. Kom en zweep ze op, als zij thuis spelen.