3de weet het ondaks inzet niet te redden tegen geroutineerd Luno 3, en verliest

Maandag had ik Danny gesproken en die had gevraagd of ik weer eens bij het 3de kwam kijken, en ik had gezien dat het kon. Dus lekker op de bank zitten, en gaan genieten van een potje korfbal. Wij begonnen met Rianne, Sanne, Danny, Noel (aanval), Eva, Simone, Tommy en Robert (verdediging). Uit was nipt verloren en de inzet was plek 2. Beide ploegen gingen die direct er vol in, en door doelpunten van Noel (schot en stip) werd het snel 2-0. En leken wij door te pakken, maar het werd 2-1. Wel was het direct Simone (schot) die scoorde. Langzaam zag je Luno in de wedstrijd komen, en het werd dan ook 3-3. Maar een tussensprint van ons, en door doelpunten van Robert (wegtrekbal), Tommy en Noel (beide met een schot) werd het 6-3. Maar ook nu konden wij het niet vasthouden en kwam Luno weer langszij. En je zag dat het bij de tegenstander ging lopen, en hoewel Danny (schot) de 7-6 scoorde, was dit een voorbode. Dat bleek ook zo, want Luno draaide de achterstand om in een 7-9 voorsprong. Noel (schot) scoorde nog wel de 8-9, maar Luno liep scoorde mee. Simone (schot) scoorde de 9-10. Luno bleef gaan en na de 9-11, kwam Albert Jan erin voor Noel. Wij gingen op jacht naar doelpunten, en wisselden Noel met Robert in het andere vak (bij wedstrijdkorfbal mag dit). Helaas voor ons lukte het niet om te scoren en Luno deed dit nog eemaal wel.

De 2de helft wilden wij de wedstrijd proberen om te keren voor een volle tribune, maar het was Luno dat doorging waarmee het de 1ste helft was gestopt, namelijk scoren. Nadat het gat was opgelopen tot 6 doelpunten (het was inmiddels 9-15), leek het over en uit. Maar de hoofden gingen omhoog en wij zetten aan voor een offensief. En dat werd beloont, want door doelpunten van Albert Jan (2 stippen) werd het 11-15. Daarna volgde de volgende wissel (Sjoerd kwam erin voor Tommy). Daardoor was Luno even in de war, en scoorde Noel koel van de stip na wat oponthoud de 12-15, en leek het erin te zitten, maar Luno sloeg terug (12-16). Albert jan (stip) benutte nog wel een stip, maar Luno gooide de wedstrijd op slot door uit te lopen naar 13-18. De conclusie, is dat Luni gewoon beter en slimmer was, maar geen nood, jullie doen het verrassend goed, en zelfs ik had niet verwacht (en dat waren er meer), dat jullie zo makkelijk zouden meedraaien in de 3de klasse. Daarom wil ik jullie ook een hele grote pluim geven voor hoe jullie spelen. Ik raad dan ook iedereen aan om toch echt eens te gaan kijken als zij op het veld spelen.