4e wint verdiend van OVVO 5 en pakt de titel & promotie

Vanmorgen was het echt herfstweer, maar ondanks dat ik mij niet top voelde, moest ik toch het 4de zien. Gelukkig begon de wedstrijd om 11.30 uur en toen was het droog.  Voor de wedstrijd met elke speler een high five gedaan, en ging ik er voor zitten. wij begonnen met Bianca, Megan, Sjoerd, Robin (aanval), Hananja, Renske, Maarten en Sander (verdediging). Op voorhand leek een een makkelijke wedstrijd te worden, maar dat weet je nooit. En dat bleek ook wel OVVO nam een 0-3 voorsprong, maar zoals altijd raakte men niet in paniek. Ik ook niet, want ik hun vaker zien terugkomen. En ja hoor door doelpunten van Hananja (omdraaibal), Sjoerd (schot en wegtrekbal, die alleen Sjoerd maar kan scoren op zijn manier), Sander en Maarten (beide met een schot) werd het 5-3. Natuurlijk zetten wij druk om verder uit te lopen, maar OVVO werkte niet mee (5-5). Daarna elkaar tot de orde geroepen, en ja hoor door doelpunten van Maarten (schot), Hananja (doorloop) en Sjoerd (schot) werd de ruststand van 8-5 bereikt.

De 2de helft begonnen wij sterk, en nadat in de rust Bianca een kus van haar moeder had gehad, beloonde zij dat direct door met een wegtrekbal de scoren. Maarten (schot) scoorde de 10-5. Daarna lieten wij even de teugels vieren en daar profiteerde OVVO goed van (10-7). Sjoerd (wegtrekbal), Hananja, Sander en Sjoerd (allen met een schot) brachten de stand op 14-7. Daarna kwam Willem Jan erin voor Sjoerd en gingen alle ballen op Willem Jan, maar het was Bianca die slim een klein kansje benutte. Daarbij raakte zij licht geblesseerd en kwam Rianne erin. Hananja (schot) en Maarten, die met een sublieme doorloop (met 1 hand) de 17-7 scoorde. Daarna kwam Britta er nog in voor Renske en was de wedstrijd beslist. OVVO scoorde nog 3 maal, maar het was Hananja (schot) die met haar doelpunt de eindstand (18-10) op het scoreboord bracht. De titel is binnen, en ook het huzarenstukje door zowel in de zaal als op het veld te promoveren. En dat is knap, van dit ervaren team. Ik heb de wedstrijden die ik heb kunnen zien, genoten van hun spel, en ik beveel jullie dan ook van harte aan om in het nieuwe seizoen naar hun te gaan kijken, want zoals ik al vaker heb gezegd je kunt veel van hun leren.