5de sluit veldseizoen af met winst op Het Bosch 1

Hallo lezers, ja ik weet het jullie hebben mij vorige week gemist (ha, ha), er was helaas geen verslag van 5 (kijk voor de uitslag maar op de site van antilopen), en dat was mij gevraagd. Maar nu ben ik er wel, en ja wij hadden wat goed te maken na vorige week. Het weer leek alleen niet mee te werken, het is geen herfstweer. Maar goed, na een lange bespreking begonnen wij vol energie aan de wedstrijd met de volgende spelers, Ilonka, Lara, Tobias, Aetze (aanval), Emma, Karen, Rico en Fabian (verdediging). En ja binnen de minuut scoorde Aetze (schot) de 1-0. Daarna bleef wij ons nieuwe spel spelen, maar het scoren lukte niet echt, en zo was het na 10 minuten 1-2. Daarna gingen wij onverstoorbaar verder, en dat werd beloont, want het waren Karen, Tobias, Ilonka (allen met een schot) die de stand op 5-2 brachten. Dan denk je deed Het Bosch dan niets, nee hoor zij probeerden het wel, maar wij waren scherper. En wat denk je Fabian (doorloop) scoorde magnifiek de 6-2, gevolgd door een zakelijk schot van Ilonka. In het fluitsignaal scoorde Het Bosch nog eenmaal.

Na een warme bespreking gingen wij er vol voor, en ja hoor Karen (klein kansje) scoorde de 8-3, maar de 8-4 volgde direct. Wij bleven in het herfstachtige weer gaan en het waren Aetze  en Ilonka (beide met een schot) die de voorsprong verder uitbreidde. Wij kregen vele kansen en hadden de wedstrijd in handen, maar Het Bosch scoorde (10-6). Wij bleven geconcentreerd en Tessa (voor Emma), Pauline (voor Karen), Jose (voor Lara) en Pascal (voor Fabian) kwamen erin en pasten zich moeiteloos aan.  Aetze (schot) scoorde de 11-6 direct gevolgd door de 11-7 en 11-8. Het Bosch ging er in geloven, maar wij straften dat af met goed spel, en goed uitgespeelde kansen die werden benut. Het waren Tessa en Jose (beide met een schot) die de stand naar 13-8 brachten, en ondanks dat Het Bosch nog tegen sputterde (het werd 13-9) was het Pauline met een schot die de eindstand bepaalde op 14-9. Na vorige week lieten wij zien dat wij het echt wel kunnen maar nog moeten wennen aan het nieuwe spelletje en dat ging vandaag al een stuk beter. Er waren veel ouders en supporters die kwamen kijken bedankt voor jullie steun aan ons.