5de verliest laatste wedstrijd in de zaal van kampioen Fortissimo 3

Vandaag de laatste wedstrijd van dit zaalseizoen en de tegenstander (Fortissimo) komen wij de laatste jaren vaker tegen. Wij begonnen met Tessa, Lara, Rico, Pascal, Ilonka, Ilona, Robert en Tobias (verdediging). Fortissimo wilde direct vol voor de openingsscore gaan, maar het was Pascal (schot) die scoorde. Wij wilden direct doorstoten en dat leek te lukken, maar helaas Fortissimo dacht daar anders over en liep uit naar 1-4. Daarna raakte Tessa geblesseerd, en moest uitvallen, en Nina kwam erin. Wij gingen op jacht, maar hadden het moeilijk door de druk die Fortissimo zette. En het werd dan ook 1-5. Eindelijk wisten wij een gaatje te vinden en was het Tobias (schot) die scoorde. Fortissimo scoorde mee, maar Rico (schoten), bracht de stand op een 4-6 ruststand.

De 2de helft begon zoals de eerste was geeindigd met direct druk van Fortissimo en dat werd ook afgemaakt (4-9). Rico (vrije bal) scoorde voor ons. Maar het werd direct 5-10. Robert (schot) antwoordde daar goed op. Fortissimo trapte op het gaspedaal en zo stond het 6-12. Daarna kwamen wij eindelijk wat los van de tegenstander, en nu waren het Ilonka en Robert (beide met een schot) die het verschil op 4 brachten. En dus gingen wij op jacht om de muur te slopen, maar helaas het werd 8-13 en de wedstrijd was gespeeld. Gelukkig wist Pascal (schot) ons leed wat te verzachten met de 9-13. Al met al een wisselend seizoen, waar met wat geluk en minder blessures er een hogere klassering zeker in had gezeten, maar zoals ik al vaker heb gezegd, dat is sport. Nu even lekker bijkomen en ons dan voorbereiden op het veldseizoen.