5de verliest na spannende wedstrijd van Nova 4

Vandaag hadden wij de terug wedstrijd tegen Nova, en dat was op papier een lastige wedstrijd, en ja na vorige week, wilden wij onze trouwe fans laten zien wat wij in huis hebben. Wij begonnen met Tessa, Roxanne, Rico, Pascal (aanval), Emma, Lara, Fabian en Jeffrey (verdediging). Zoals altijd begonnen wij furieus, maar kregen direct de deksel op de neus, en zo stond het binnen de minuut 0-1. Maar Tessa (schot) had gelijk een antwoord klaar. Nova dacht, ja hallo dat gaat zomaar niet en toen stond het 1-3. Razende Rico (doorloop op volle snelheid) scoorde de 2-3, maar net als na de 1-1 kwam er een dubbel antwoord (2-5). Natuurlijk raakten wij niet van slag (wij zijn ervaringsdeskundigen) en door doelpunten van Fabian en Pascal (beide met een schot) kwamen wij terug tot op 1 doelpunt. Helaas ook nu weer en dubbel slag van Nova en zo was het verschil weer 3.  Fabian (schot) scoorde de 5-7, en Nova scoorde mee. Pascal (omdraaibal) scoorde de 6-8, maar ook nu volgde er weer een antwoord van Nova (6-11). Pascal (schot) scoorde de 7-11, maar Nova had het laatste woord.

Direct na de pauze kwam Sanne erin voor Roxanne en gingen wij op weg om de achterstand in te lopen.  Jeffrey (wegtrekbal) scoorde de 8-12. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar omdat Nova mee scoorde bleef het verschil, want na de 8-13, was het Tessa (schot) die scoorde. Nova scoorde de 9-14. Fabian (schot) bracht voor ons de dubbele cijfers op het bord, maar Nova liep uit naar 10-16, en leek de wedstrijd op slot.  Maar zoals wel vaker bij ons, gingen de ballen er nu wel in. En het waren Fabian (schot en klein kansje) en Rico (2 schoten) die ons op een 14-16 stand brachten. Tobias (voor Pascal) kwam erin en dat veranderde niets aan ons spel. Even leek Nova te wankelen, maar door 2 doelpunten werd het 14-18. Ook nu toonden wij weer veerkracht en nu waren het Rico en Tobias (beide met een schot) die ons weer op 2 punten bracht. Helaas wist Nova ook te scoren en werd het 16-19, maar met nog 4 minuten te spelen bleven wij erin geloven en het was Fabian (schot) die ons op een 17-19 stand bracht. En hoewel wij bleven gaan lukte het ons niet meer om te scoren. Jammer maar helaas, maar in vergelijking met vorige week, lieten wij zien dat wij wel degelijk kunnen scoren.