5de verliest onnodig en geflatteerd van effectiever Dalto/Klaverblad Verzekeringen 8

Vandaag de altijd lastige wedstrijd tegen Dalto, een ploeg waar wij maar moeilijk van kunnen winnen (van de laatste 6 wedstrijden maar 1 maal winst), maar zoals altijd wilden wij er voor gaan. Wij begonnen met Tessa, Lara, Rico, Pascal (aanval), Ilonka, Karen, Fabian en Jeffrey (verdediging). Het was inmiddels behoorlijk warm geworden, maar Pascal en Tessa (beide met een schot) brachten ons op een 0-2 voorsprong. Wij hielden het tempo hoog en het leek erop dat het eerder 0-3 dan 1-2 zou worden. Helaas dit gebeurde wel. Karen en Tessa (beide met een doorloop) brachten ons op een 1-4 voorsprong en in deze periode overspeelden wij Dalto met vele kansen, en hoewel het 2-4 werd leek er niets aan de hand, want Fabian (schot) bracht de stand op 2-5. Het bleef kansen regenen, maar wij hadden geen geluk in de afronding. Dalto kwam in zijn spel en benutte de kansen wel, waardoor het ineens 6-5 stond. Karen (klein kansje) trok de stand weer gelijk. Maar helaas voor ons was het Dalto dat nog 2 maal scoorde en zo de rust in ging met een 8-6 voorsprong.

Na rust kwam Pauline erin voor Lara die niet lekker was geworden. Wij wilden direct gas geven en scoren maar dat dacht Dalto ook en die liepen dan ook uit naar 10-6. Pascal (stip) scoorde de 10-7. Daarna wisselde hij met Tobias die erin kwam. Dalto bracht het verschil weer op 4. Maar wij bleven wel met elkaar vechten en knokken voor de punten. Ilona (voor Karen) kwam erin en wij gingen weer op jacht, en ja hoor Ilonka (vrije bal) scoorde de 11-8. Even leek Dalto van slag en kregen wij weer kansen, maar het doelpunt viel aan de andere kant (12-8). Tessa (doorloop) antwoordde direct. Ook nu weer een periode met sterk spel, maar de afronding he. Dalto deed het wel en scoorde nog 4 maal. En dat was voor ons een domper, maar ja, ik heb het al vaker gezegd. Dat is sport soms win je en soms verlies je. Maandagavond om 20.00 uur spelen wij thuis KCD 2, dus heb jij niets te doen, kom ons dan aanmoedigen, dat vinden wij niet alleen leuk, maar ook tof.