5de verliest onnodig van Het Bosch 1

Nadat wij vorige week een puike wedstrijd hadden gespeeld, had iedereen er weer zin in. Het was ook nog eens mooi weer, dus gingen wij er voor. Wij vertrokken mooi op tijd richting Lexmond, daar aangekomen ons voorbereid en Rico las van mijn telefoon de instructies van Irwan nog eens voor. De opstelling waarmee wij begonnen was gewaagd, namelijk Emma, Ilonka, Tobias, Jeffrey (aanval), Karen, Pauline, Fabian en Pascal (verdediging). Het begin was voor ons en het was Ilonka (schot) die de score opende. Daarna gebeurde er een kwartier niet veel, maar het was Het Bosch dat de 1-1 scoorde. Onze reactie volgde direct door een schot van Karen, echter de aanval daarop was direct raak (2-2). En het werd zelfs 3-2. In deze periode werd er aan beide kanten veel geschoten, maar was de afronding niet best, toch was het Jeffrey (wegtrekbal) die de 3-3 scoorde. En het leek erop dat wij de wedstrijd naar onze hand konden zetten, helaas werd het 4-3 bij rust 4-3.

De tweede helft begonnen wij met volle kracht vooruit, en het was Pauline (doorloop) die een fout goed afstrafte. Helaas voor ons gingen wij wat minder vol verdedigen, en daardoor werd het 7-4. Lara (voor Karen), en Aetze (voor Pascal) kwamen erin gevolgd door Rico (voor Fabian) en Angelique (voor Emma) en het was Rico (schot) die de 7-5 scoorde. Helaas voor ons scoorde Het Bosch mee, en dat bleven zij ook doen, terwijl wij faalden, en zo werd het 11-5. Jeffrey (klein kansje) scoorde de 11-6, maar Het Bosch sloeg direct terug (13-6). Aetze (wegtrekbal) scoorde de 13-7 gevolgd door Tobias (doorloop) die de 13-8 mooi afmaakte. Helaas wist Het Bosch de korf ook nog te vinden, waardoor de eindstand 14-8 werd. Al met al een onnodige nederlaag, maar wij zijn een ploeg in opbouw en moeten nog wennen aan de nieuwe trainingen en het technische plan daarachter (Irwan en ondergetekende zij hard bezig met bepaalde zaken). Wij willen dan ook in de zaal laten zien, dat wij er klaar voor zijn. En ja het klinkt raar, maar als je in opbouw bent dan horen dit soort uitglijders erbij. Maar niet getreurd wij komen eraan.