5de verliest voor het eerste sinds lange tijd 3 keer op rij, nu van Animo 4

Wij moesten vandaag naar Geldermalsen om daar aan te treden tegen de koploper, en voor mij was dit deel 2 van deze dag (zie de E 4). Daar aangekomen even van het zonnetje genieten en ons voor bereiden op de wedstrijd. Wij begonnen met Tessa, Pauline, Rico, Pascal (aanval), Emma, Karen, Tobias en Jeffrey (verdediging). Na 2 minuten was het Pascal (wegtrekbal) die de score opende. Het bleef gelijk opgaan, maar wij faalden als zo vaak in de afwerking, Animo deed dat niet en liep uit naar een 5-1 voorsprong. Daarna raakte Tessa geblesseerd en kwam Jacqueline “de tank” (staat voor hoe zij speelt, je vastbijten in je tegenstander en deze geen ruimte geef, en dat zeg ik omdat ik haar natuurlijk al lang ken)erin en zij scoorde direct met een schot de 5-2. Helaas scoorde Animo vlak voor rust de 6-2.

Na rust gingen wij er vol voor en nadat Pauline (schot) de 6-3 scoorde, was het Karen die er geblesseerd af moest, en daar kwam Lara voor in de plaats. Natuurlijk gingen wij verder op jacht, maar het wilde maar niet lukken. Animo liep uit naar 9-3, en een grote nederlaag leek er te gaan uitkomen. Maar wij herpakten ons goed en en nu kwam er een periode waarin wij domineerden en zowel aanvallend als verdedigend goed stonden, en dat werd beloont, want door doelpunten van Rico (schot), Pauline (leep omdraai balletje) en Jeffrey, door een mooi aangegeven dieptebal van Rico werd het 9-6. en leek het meer te worden, maar helaas scoorde Animo de 10-6. Het leek of dit ons brak, maar dat was niet het geval. Pascal (schot) bepaalde de de eindstand op 10-7. Helaas bleef Fabian de hele wedstrijd op de bank, maar hij deed de coaching langs het veld. Dan denk je wij zijn gebroken na deze derde nederlaag op rij, maar dat is niet zo. Wij zijn inmiddels wel door de wol geverfd en raken niet in paniek. Komende week spelen wij om 11.00 uur thuis tegen Animo, en als jij niets te doen hebt kom ons dan aanmoedigen en geniet van ons team.