A1 verliest onnodig van KIOS (N) A1

Home - Wedstrijdverslagen - A1 verliest onnodig van KIOS (N) A1

Vandaag kon ik eindelijk eens de A1 zien, men had al een paar maal gevraagd of ik eens wilde komen kijken, en dit was de dag, want het vijfde was vrij, dus lekker geen wedstrijdstress, maar lekker bijpraten op het veld, en ontspannen naar wedstrijdjes kijken. De A1 begon met Evita, Josefine, Koen, Luuk (aanval), Anouk, Sem, Ruben en Thies (verdediging). KIOS opende vrij snel de score, en het leek alsof wij daar geen antwoord op hadden, maar ineens werd het door doelpunten van Anouk en Koen (beide met een schot) werd het 2-1. Daarna ontspon zich een wedstrijd met kansen en veel fouten over en weer. Negen minuten voor rust, was het Luuk (schot) die scoorde, en dat werd gevolgd door de 4-1 van Thies (schot). Daarna kwam KIOS opzetten en werd het 4-3, maar vlak voor rust volgde de 5-3, door een afstandsschot van Koen.

De tweede helft begon KIOS fanatiek en scoorde de aansluitingstreffer. Gelukkig scoorden wij mee, en was het Anouk die slim een strafworp benutte. De wedstrijd leek te kantelen, maar wij scoorden niet. KIOS deed dat wel, en zo werd het 6-6. Wessel kwam erin voor Thies, en dat zorgde voor verwarring bij KIOS, maar dat was het ook, want zij scoorden wel (6-8). KIOS leek te gaan doordrukken, maar ook wij toonden veerkracht, en door doelpunten van Koen (schot) en Evita (strafworp) werd het weer gelijk. Wij bleven wel gaan, maar het was slordig, en KIOS maakte daar goed gebruik van en liep uit naar 8-10. Koen (schot) scoorde de 9-10, maar KIOS scoorde mee. Vlak voor tijd viel nog wel de 10-11 (schot van Sem), maar het was te laat. Al met al een onnodige nederlaag. Het is sprot en dat kan gebeuren, blijf goed luisteren naar jullie trainers (Niel en Jochem), en blijf ook scherp trainen, dan komt het vanzelf goed, want jullie kunnen het wel.

Lees hier meer nieuws