A2 verliest geflatteerd van Animo A2

Na veel gevraag, maar ook mijn belofte dat ik de A2 eens zou bekijken, kwam het er eindelijk van, ik kon de A2 eindelijk eens bewonderen. Na van Tessa (die samen met Jochem de coaches zijn) de opstelling te hebben gehad ging ik er lekker voor zitten. Wij begonnen met Dayna, Rosa, Menno, Simon (aanval), Sem, Jasmijn, Rick en Rik (verdediging). Animo staat tweede en wilde de punten mee nemen naar Geldermalsen. Maar wij zouden dit niet zomaar toelaten, het begin was dan ook flitsend want door doelpunten van Menno (stip) en Rosa (schot) werd het 2-0. Daarna kregen wij kansen maar de doelpunten vielen aan de andere kant, en zo stond het ineens 2-3. Rosa, Rik en Sem (allen met een schot) brachten ons op een 5-3 voorsprong, en daar werd Animo nerveus van. Het antwoord volgde dan ook direct. Maar Simon maakte een vrije bal mooi af. Animo bleef mee scoren, maar nu waren het Sem (schot) en Menno (stip) die het verschil weer op drie bracht (8-5), Het bleef van beide kanten gewaagd spel, en de wedstrijd leek in evenwicht. Het werd 8-6, maar toen was daar Rick die de bal geluidloos door de korf knalde. Daarna zette Animo een slotoffensief in en lukte het bij ons niet om de korf te vinden, en zo werd het 9-8. Menno (stip) scoorde de 10-8, maar vlak voor rust werd het toch nog 10-9, maar wij hielden stand.

De tweede helft startte Animo furieus en draaide de wedstrijd om naar een 10-17 voorsprong. er volgden twee wissels, en het waren Sam (voor Menno) en Milou (voor Dayna) die er in kwamen. Direct daarop viel de 10-18, maar Rosa (schot) was de eerste doelpunten maker van ons in de tweede helft. Animo scoorde mee, en  u was het Rik (schot) die scoorde. De tweede helft werd het verschil gemaakt, doordat wij niet goed stonden te verdedigen, en dat is jammer want na een goede eerste helft, had er misschien meer ingezeten, want zo goed was Animo niet. Animo kreeg in de laatste minuut nog een stip waardoor het 12-20 werd. Jammer maar helaas, maar je moet het positief zien, er werd hard gewerkt, blijf goed luisteren naar jullie coaches, en probeer uit te voeren waar jullie op trainen, dan komt het vanzelf goed.

Lees hier meer nieuws