A3 verliest nipt van ESDO A3

Vandaag was een druilerige dag, en aangezien het vijfde vrij was, kon ik lekker ontspannen naar het leiden van een wedstrijd toewerken. En vandaag moest ik de A3 fluiten, een team dat heel enthousiast bezig is, en bij winst nog kon meestrijden om de titel. De tegenstander kwam uit Kockengen en kon ook nog voor de titel gaan. En zo was er een heuse topper. De A3 begon met Marit, Evi, Sven, Thomas (aanval), Larissa, Femke, Bart en Roza (verdediging). Beide teams wilden direct het spel dicteren, maar het was na een spannend begin, waarbij het alle kanten op kon ESDO dat een 02- voorsprong nam.  Na de 0-2 scoorde Bart (schot) direct de 1-2. Daarna kansen over en weer en opvallend weinig fouten aan beide kanten. Maar het was ESDO dat beter afrondde en uitliep naar 1-4.  Even leek het erop of ESDO de wedstrijd op slot ging gooien, maar de A3 toonde veerkracht, en dat werd beloond. Marit, Roza en Bart trokken de stand gelijk. Daarna leek het erop of wij door zouden pakken, maar ineens viel het doelpunt aan de andere kant. Maar ook weer direct een antwoord en nu was het Sven die verdiend de gelijkmaker scoorde. Daarna leek de ruststand op 5-5 te eindigen, maar echt in het slotsignaal viel de 5-6.

De tweede helft begon met druk van beide kanten, want nu was het erop of eronder. Beide ploegen waren nog steeds aan elkaar gewaagd, en kregen kansen over en weer. Maar waar het bij ons niet lukte om te scoren, viel de goal aan de andere kant, waardoor het 5-7 werd. ESDO bleef gaan en wilde de wedstrijd definitief beslissen. Maar ineens, na een mooi opgezette aanval was het Thomas met een schot van schuin achter de korf de 6-7 scoorde. Er was nog zat tijd en de A3 ging er vol voor, maar dat deed ESDO ook.  En in een spannende slotfase kon het nog alle kanten op. Wij vielen verwoed aan, maar helaas lukte het ons niet meer om te scoren, waardoor de wedstrijd nipt verloren werd. Jammer maar helaas. Ook nu weer een leuk en enthousiast team gezien die onder de bezielende leiding van Megan en Hananja er vol voor gaan. Helaas waren er geen toeschouwers, maar als die er wel waren geweest, zouden die hebben genoten van de wedstrijd. Ga zo door dan gaat het nog een mooi seizoen voor jullie worden. En blijf goed luisteren naar jullie trainers.

Lees hier meer nieuws