B1 gaat strijdend ten onder tegen DKOD B1

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - B1 gaat strijdend ten onder tegen DKOD B1

Vandaag moest ik onverwachts fluiten, omdat er geen bondsscheidsrechter was bij de B1. Voor mij een uitgelezen kans om de B1 aan het werk te zien (weliswaar als scheidsrechter, maar toch). Wij begonnen met Andrea, Rhode, Wiebe, Simon (aanval), Lisa, Suus, Niek en Jelte (verdediging). En op de bank hadden wij, Jasmijn, Eva, Milan en Hidde. Zoals altijd gaan wij ervoor bij Victum, en dat werd beloont, want wij overrompelden DKOD. En het was Andrea (twee schoten) die ons op een 2-0 voorsprong zette. Het spel golfde op en neer, maar langzamerhand, zag je DKOD de overhand krijgen. Er werden veel kansen gemist, maar toch werd het 2-2. Wiebe (schot) bracht ons weer voor, maar ook nu volgde er direct een antwoord. Wij probeerden onder de druk uit te komen, en dat lukte want het was Lisa (schot) die de 4-3 scoorde.  Helaas wist DKOD vlak voor rust de wedstrijd om te keren, en werd de stand bepaald op 4-5.

De tweede helft begon met het vele tactisch wisselen, om de wedstrijd om te draaien, helaas voor ons lukte dat niet. DKOD zette ons onder druk en daar konden wij niet mee onder uitkomen, hoe hard wij dit ook probeerden. DKOD liep uit naar een 4-11 eindstand. Jammer maar helaas was DKOD een maatje te groot. Maar ik met eerlijk zijn, ik zie het team wel stappen maken, want donderdagavond trainen zij naast het vijfde (mijn team), en dan zie ik hoe fanatiek zij trainen. Blijf dit vasthouden, en ook goed luisteren naar jullie trainers (Mark en Thessa), dan komt het vanzelf goed, want jullie kunnen het.