B1 gaat strijdend ten onder tegen Tiel ’72 B1.

Vandaag eindelijk de kans om de B1 te zien, een team met veel nieuwe spelers, die naar wat ik hoorde van de trainers (Fabian en Wouter) veel vooruitgang boeken. En zo was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Ik ging er eens lekker voor zitten (na de triller met het 5de). Wij begonnen met Kris, Sem, Ruben, David (aanval), Lara, Annabel, Joachim en Luuk (verdediging). De tegenstanders en dan vooral de heren waren vrij fors, maar dat mocht geen invloed hebben op ons. Tiel wilde de toon zetten als de nummer 2 en opende de score. Maar beide teams gingen vol erin, en door doelpunten van Sem en Luuk (beide met een schot) werd het 2-1. Daarna kregen wij kansen, maar Tiel voerde de druk op en draaide de wedstrijd om in een 2-5 voorsprong. Wij bleven goed in het spoor en dat kwam ook doordat Tiel slordig speelde en veel kansen miste. En het was dan ook Luuk (schot) die de 3-5 scoorde. Je zag in deze periode ook dat door onze vechtlust wij goed konden volgen. Nadat het 3-6 werd, scoorde Ruben (vrije bal) de 4-6, maar Tiel bleef druk geven en liep uit naar een 4-9 ruststand.

De 2de helft zetten wij de toon en het was Sem (schot) die de 5-9 scoorde. Tiel ging in een nog hoger tempo spelen en liep uit naar 5-12. David (schot) scoorde de 6-12. En het bleef een wedstrijd met veel fouten, na de 6-15 kwam Koen voor David, en was het Tiel dat de 6-16 scoorde. Wij wisselden opnieuw en nu kwam Milou erin voor Annabel en gingen wij op jacht naar doelpunten. Helaas was het Tiel dat 2 maal scoorde, daarna de volgende wissel en het was Rosa die er in kwam voor Kris. Wij hadden heet vooral moeilijk met het stugge verdedigen, maar Ruben (schot) scoorde de 7-18. Je zag dat Tiel het wat lastiger kreeg, doordat men in een hoog tempo speelde. En nadat het 7-19 was geworden scoorde Luuk (schot) de 8-19. Beide ploegen waren nu redelijk gelijkwaardig en het was Koen (schot) die na de 8-20 de eindstand op het bord zette. Nu denk je de B1 is afgeschoten, maar dat is niet waar, met wat geluk hadden er veel meer doelpunten gescoord kunnen worden. Ik zie ook jullie op maandagavond trainen, en dan zie ik hoe de werklust ervan af spat, dus blijf zo door gaan, en goed luisteren naar jullie trainers, want dat was deze wedstrijd niet altijd het geval. Dan komen de punten vanzelf.