B1 verliest nipt van Synergo B1, in gelijk opgaande wedstrijd.

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - B1 verliest nipt van Synergo B1, in gelijk opgaande wedstrijd.

Vandaag was voor de B1 de kans om zich te revancheren, na een niet goed zaalseizoen. Ik hoorde gisterenavond (om 23.42 uur), dat ik de wedstrijd moest fluiten, en had er dan ook zin in. De B1 speelde voor het tweede, en dus op het hoofdveld, voor veel publiek, dat genoot van de zon. Wij begonnen met Evy, Zoey, Stan, Simon (aanval) Maud, Kayleigh, Yannick en Wiebe (verdediging). Evy (doorloop) opende de score, maar Synergo draaide dit direct om en kwam op 1-2. De wedstrijd ging gelijk op en beide teams waren aan elkaar gewaagd, en dat bleek ook uit het scoreverloop. Wiebe (schot,2-2), Evy (schot, 3-3) werd het gelijk. Waarna de wedstrijd alle kanten op kon. Wij gingen beter met de kansen om, en door doelpunten van Kayleigh (klein kansje) en Maud (schot) werd het 5-3. Wij leken dit te kunnen vasthouden tot de rust, maar Synergo kwam sterk opzetten en draaide de wedstrijd om in een 5-6 ruststand in de laatste minuut.

De tweede helft, begonnen beide teams sterk en bleef het lang 5-6, maar daar was Kayleigh (doorloop) die de gelijkmaker scoorde. Synergo antwoordde direct, maar het antwoord van ons liet niet lang op zich wachten. Want door doelpunten van Stan, Kayleigh en Maud (allen met een schot) werd het 9-7. De spanning steeg, en ook langs de kant was dat goed te merken aan het publiek. Beide teams gingen tactisch wisselen, en voor Synergo pakte dat het beste uit, wan t met kwam langszij (9-9). In de voorlaatste minuut was het Synergo dat de 9-10 scoorde, en wij deden er van alles aan om langszij te komen, maar helaas dat lukte niet. Jammer maar helaas. Ondanks alles toch een geode wedstrijd en dat beid perspectief voor de rest van het seizoen, ga zo door en blijf erin geloven, dan gaan jullie nog veel punten pakken.